Χάος στο Σινά -33 στρατιώτες νεκροί από φονική επίθεση - iefimerida.gr

Χάος στο Σινά -33 στρατιώτες νεκροί από φονική επίθεση

Χάος στο Σινά -33 στρατιώτες νεκροί από φονική επίθεση
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις πιο φονικές επιθέσεις εναντίον των δυνάμεων ασφαλείας της Αιγύπτου, μετά από την ανατροπή του Μοχάμεντ Μόρσι, σημειώθηκε στη χερσόνησο του Σινά. Τουλάχιστον 33 Αιγύπτιοι στρατιώτες σκοτώθηκαν όταν σημειώθηκε έκρηξη με παγιδευμένο αυτοκίνητο, ενώ τουλάχιστον 27 ακόμη τραυματίστηκαν.

Η επίθεση έγινε στην περιοχή Ελ Καρούμπα, βορειοδυτικά του Ελ Αρίς κοντά στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας, σύμφωνα με το Reuters. Στόχος ήταν δύο θωρακισμένα οχήματα που βρίσκονταν σταθμευμένα σε ένα σημείο ελέγχου. Οι δυνατές εκρήξεις που ακολούθησαν καθώς και ο μεγάλος απολογισμός των νεκρών οφείλεται στο γεγονός ότι τα θωρακισμένα οχήματα ήταν φορτωμένα με πυρομαχικά και όπλα βαρέως τύπου.

Μερικές ώρες αργότερα, ένοπλοι άνοιξαν πυρ σε ένα σημείο ελέγχου στο Ελ Αρίς σκοτώνοντας τουλάχιστον 3 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας, δήλωσαν αξιωματούχοι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ