Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας: «Η Ερμού έχει ξεπέσει, το 50% των καταστημάτων είναι ξενοίκιαστα» - iefimerida.gr

Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας: «Η Ερμού έχει ξεπέσει, το 50% των καταστημάτων είναι ξενοίκιαστα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στον εμπορικότερο δρόμο της Αθήνας, στην οδό Ερμού, δύο στα δέκα ισόγεια καταστήματα είναι ξενοίκιαστα, δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας και μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας Νίκος Κουγιουμτζής, σε συνέντευξή του.


«Ο εμπορικότερος δρόμος της χώρας, η οδός Ερμού, από 5η εμπορική οδός στον κόσμο έχει ήδη ξεπέσει, κτυπημένη από την κρίση», είπε ο κ. Κογιουμτσής Μιλώντας στο ΣΚΑΪ και ανέφερε ότι το 20% των ισόγειων καταστημάτων είναι ξενοίκιαστα, ενώ αν υπολογιστούν οι όροφοι και οι στοές το ποσοστό φτάνει στο 50%. «Αν, δε, δούμε τις πέριξ περιοχές, τα ξενοίκιαστα μαγαζιά φτάνουν μέχρι και 40-50% και στους ορόφους 80-90%», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ