Στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει ντεμπούτο ο Λουίς Σουάρες - iefimerida.gr

Στο ντέρμπι με την Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει ντεμπούτο ο Λουίς Σουάρες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το μεγαλύτερο ντέρμπι του πλανήτη είναι εδώ, έτοιμο να ξεκινήσει στο χορτάρι του "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Μαδρίτης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης το απόγευμα του Σαββάτου (19:00) θα υποδεχθεί την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Πριμέρα Ντιβισιόν, με την φιλοξενούμενη να βρίσκεται ήδη στο +4. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ (30) έως τώρα στην φετινή La Liga, ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει «γκαζώσει» και έχει αφήσει πολύ πίσω τους υπόλοιπους σκόρερ στην Ισπανία. Ο Πορτογάλος έχει σημειώσει τα μισά τέρματα της ομάδας του, ενώ τον ακολουθούν δύο παίκτες που θα βρει μπροστά του στο προσεχές ματς. Ο Νεϊμάρ που έχει οκτώ και ο Μέσι με επτά.

Οι Καταλανοί από την άλλη τα πάνε πολύ καλά στην άμυνα φέτος, εκτός από την επίθεση, καθώς δεν έχει παραβιαστεί ακόμη η εστία τους. Τα έφεραν έτσι οι συγκυρίες και το... δάγκωμα που έκανε στον Κιελίνι και ο Ουρουγουανός σούπερ σταρ Λουίς Σουάρες θα κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει. Μια σημαντική απουσία και ενδεχομένως δύο θα έχει η «Βασίλισσα». Εκτός είναι ο Γκάρεθ Μπέιλ και είναι αρκετά πιθανό να μην αγωνιστεί και ο Σέρχιο Ράμος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ