Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi και μοτοσικλετών SUZUKI για προληπτικό έλεγχο - iefimerida.gr

Ανάκληση αυτοκινήτων Mitsubishi και μοτοσικλετών SUZUKI για προληπτικό έλεγχο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων Mitsubishi Outlander (CW0W) , μοτοσικλετών SUZUKI μοντέλα GSX-R 750Z L1-L4 και GSX-R1000Z K9-L4 και προληπτικού ελέγχου των σωληνώσεων καυσίμου αυτοκινήτων LEXUS GS, IS και LS εκτελούνται από τις εισαγωγικές εταιρείες, όπως ενημέρωσε η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη ΑΕΒΜΕ, επίσημος εισαγωγέας και διανομέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στην Ελλάδα, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων μάρκας Mitsubishi μοντέλο Outlander (CW0W) που αφορά 2060 οχήματα, μοντέλα ετών 2007-2009, στα οποία τα φώτα Στοπ ενδέχεται να μην ανάψουν λόγω ανεπαρκούς αγωγιμότητας που προκαλείται από την εισχώρηση μονωτικού υλικού στο εσωτερικό του διακόπτη των φώτων Στοπ.

Επίσης, πρόγραμμα προληπτικού ελέγχου των σωληνώσεων καυσίμου αυτοκινήτων LEXUS GS, IS και LS εκτελεί η εταιρεία TOYOTA Ελλάς A.B.E.E. και ο προληπτικός έλεγχος αφορά 457 οχήματα.

Τέλος πρόγραμμα ανάκλησης μοτοσικλετών SUZUKI μοντέλα GSX-R 750Z L1-L4 και GSX-R1000Z K9-L4 εκτελεί η εταιρεία ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ A.Ε.Β.E. Από την Σφακιανάκης ΑΕΒΕ έχουν εισαχθεί στην Ελλάδα μόνο μοτοσικλέτες τύπου GSX-R1000Z K9-L4. Πιο συγκεκριμένα, η ανάκληση αφορά 158 μοτοσικλέτες, στις οποίες χρειάζεται να αντικατασταθεί ο ρυθμιστής τάσης της αλυσίδας κίνησης.

Οι ιδιοκτήτες των μοτοσικλετών και των οχημάτων, θα ενημερωθούν εγγράφως μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στα οχήματα τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Μέχρι στιγμής στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με τις συγκεκριμένες ανακλήσεις.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ