Τι συμβαίνει με τις καμπύλες της ξανθιάς πρωταγωνίστριας του «Λύκου της Wall Street» -Η Μάργκοτ Ρόμπι πριν και μετά [εικόνες] - iefimerida.gr

Τι συμβαίνει με τις καμπύλες της ξανθιάς πρωταγωνίστριας του «Λύκου της Wall Street» -Η Μάργκοτ Ρόμπι πριν και μετά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα λόγο για να... θρηνούν έχουν οι θαυμαστές της Μάργκοτ Ρόμπι, της ξανθιάς πρωταγωνίστριας του «Λύκου της Wall Street», αφού, όπως φάνηκε από την τελευταία εμφάνιση της 24χρονης καλλονής, οι καμπύλες για τις οποίες έγινε γνωστή αποτελούν πλέον παρελθόν.

Η Μάργκοτ Ρόμπι εμφανίστηκε σε εκδήλωση την Πέμπτη το βράδυ στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα εντυπωσιακό λαμπυρίζον πράσινο φόρεμα. Εμοιαζε, όμως, κάτι να λείπει... Και αυτό δεν ήταν άλλο από τις εντυπωσιακές της καμπύλες. Η νεαρή ηθοποιός, όπως αποδεικνύουν και οι παρακάτω φωτογραφίες, προφανώς έκανε κάποια δίαιτα και έχει χάσει αρκετά κιλά, εξαφανίζοντας έτσι και τις καμπύλες της.

H αδυνατισμένη φιγούρα της Μάργκοτ Ρόμπι:

Η... παλιά Μάργκοτ Ρόμπι:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ