Καταστροφές από τον ανεμοστρόβιλο σε Ζάκυνθο και Κομοτηνή -Ενας τραυματίας [εικόνες] - iefimerida.gr

Καταστροφές από τον ανεμοστρόβιλο σε Ζάκυνθο και Κομοτηνή -Ενας τραυματίας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας δυνατός ανεμοστρόβιλος έκανε άνω-κάτω το Καλαμάκι στη Ζάκυνθο, αφού άφησε... πίσω του πολλές υλικές ζημιές. Ξερίζωσε ελαιόδεντρα, σκεπές από στάβλους, κατέστρεψε μπαλκόνια.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι οι σκεπές από τους στάβλους βρέθηκαν χιλιόμετρα μακριά, γεγονός που καταδεικνύει τη δύναμη του ανεμοστρόβιλου, που έπληξε την περιοχή που τελευταία αντιμετωπίζει συχνά τέτοια καιρικά φαινόμενα. Ευτχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί.

Ενας τραυματίας από τον ανεμοστρόβιλο στην Κομοτηνή

Στην Κομοτηνή δημιουργήθηκαν προβλήματα από τον ανεμοστρόβιλο που «χτύπησε» την τοπική κοινότητα Μελέτης.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, από τον ισχυρό άνεμο παρασύρθηκαν κεραμίδια και λαμαρίνες από σπίτια και αγροτικές αποθήκες, ενώ προκλήθηκαν ζημιές σε αυλές. Κόπηκαν, επίσης, καλώδια της ΔΕΗ, προξενώντας προβλήματα στην ηλεκτροδότηση.

Οπως μεταδίδει το thrakitoday.com, κατά τη διάρκεια του έντονου φαινομένου, ένας 47χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε, έπεσε πάνω σε κολόνα του ΟΤΕ με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε για την παροχή πρώτων βοηθειών στο νοσοκομείο της περιοχής.

Πηγή φωτό: imerazante.gr/ thrakitoday.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ