Απίστευτο περιστατικό στη Νέα Υόρκη -Τζιχαντιστής επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτο περιστατικό στη Νέα Υόρκη -Τζιχαντιστής επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο κέντρο της Νέας Υόρκης, την ώρα που έκαναν πεζή περιπολία, τέσσερις αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση από έναν άνδρα με τσεκούρι.

Το περιστατικό συνέβη χθες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας της πόλης, στην οποία αναφέρεται ότι ένας άνδρας επιτέθηκε στους αστυνομικούς την ώρα που τους ζητήθηκε να ποζάρουν για μία φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, ένας άνδρας με τσεκούρι επιτέθηκε κατά των αστυνομικών, χτυπώντας τον έναν στο δεξί χέρι και τον δεύτερο στο κεφάλι. Οι δύο άλλοι αστυνομικοί έβγαλαν τα όπλα τους και πυροβόλησαν τον 30χρονο δράστη της επίθεσης, ο οποίος εξέπνευσε επιτόπου. Τα στοιχεία της ταυτότητάς του δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη.

Μία 29χρονη περαστική τραυματίσθηκε από αδέσποτη σφαίρα και νοσηλεύεται. «Αυτήν τη στιγμή, δεν γνωρίζουμε το κίνητρο της επίθεσης», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Τζιχαντιστής ο δράστης

Σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση της Αστυνομίας και το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων SITE, ο άνδρας είναι υποστηρικτής του τζιχάντ.

Ο άνδρας, που σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ονομαζόταν Ζάλε Τόμσον, είχε ανεβάσει τον περασμένο μήνα σε ισλαμιστική ιστοσελίδα βίντεο όπου εμφανιζόταν να δηλώνει ότι «ο τζιχάντ είναι μία δικαιολογημένη αντίδραση στην καταπίεση των σιωνιστών και των σταυροφόρων», σύμφωνα με το SITE, το οποίο προσθέτει ότι πολλές αναρτήσεις του στο YouTube και στο Facebook έδειχναν «έναν ακραία φυλετικό προσανατολισμό σε ιστορικό και θρησκευτικό πλαίσιο τέτοιο που παραπέμπει σε εξτρεμιστικές τάσεις».

Απίστευτο περιστατικό στη Νέα Υόρκη -Τζιχαντιστής επιτέθηκε με τσεκούρι σε αστυνομικούς [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ