Για τη δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ - iefimerida.gr

Για τη δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός κόντρα στη Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τον Μίλαν Τόμιτς να παραμένει στον πάγκο για 4ο παιχνίδι, ο Ολυμπιακός φιλοξενεί απόψε (21:30, Novasports 2) στο ΣΕΦ τη Λαμποράλ Κούτσα.

Μετά τη νίκη μέσα στη Βαλένθια, οι «ερυθρόλευκοι» στοχεύουν σε δεύτερο δίποντο για να προχωρήσουν ήρεμοι στη συνέχεια των πολλών αγωνιστικών υποχρεώσεών τους. Ομως, τα πράγματα δεν είναι εύκολα με δεδομένες τις αρκετές απουσίες που αντιμετωπίζει ο υπηρεσιακός κόουτς Μίλαν Τόμιτς (δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη η διοίκηση της ΚΑΕ τι θα γίνει με προπονητή μετά το κάζο με τον Σούλη Μαρκόπουλο).

Στις ήδη γνωστές απουσίες των Πρίντεζη, Ντάρντεν και Παπαπέτρου ήρθε και το διάστρεμμα του Αγραβάνη, που περιορίζει τις επιλογές στους φόργουορντ με τους Λοτζέσκι και Πέτγουεϊ. Η Λαμποράλ στην πρεμιέρα νίκησε την αδύναμη Νεπτούνας, αλλά στο ισπανικό πρωτάθλημα μετρά τρεις ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ