Το επικό σαρδάμ της Μέρκελ: Οταν η Καγκελάριος έχασε τα λόγια της και προκάλεσε γέλια στο ακροατήριο [βίντεο] - iefimerida.gr

Το επικό σαρδάμ της Μέρκελ: Οταν η Καγκελάριος έχασε τα λόγια της και προκάλεσε γέλια στο ακροατήριο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβαίνει και στις... καλύτερες οικογένειες. Κι όμως η «σιδηρά κυρία» της Καγκελαρίας, Ανγκελα Μέρκελ, έχασε τα λόγια της την ώρα που μιλούσε σε συνέδριο στο Αμβούργο.
Το «ατύχημα» on camera έγινε όταν η Καγκελάριος ξέχασε κομμάτι της ομιλίας της, την ώρα που επιχειρούσε να περιγράψει τα τρία στοιχεία που - κατά τη γνώμη της – προσδιορίζουν το «καλό μείγμα» για την ανάπτυξη δεδομένων.
«Τίποτα δεν θα δουλέψει αν τα δεδομένα μας δεν μπορούν να μεταφερθούν. Ως εκ τούτου, είναι καλό το ότι υπάρχει ένα χρονοδιάγραμμα κατασκευής ενός μεγάλου δικτύου, ώστε να συνδυάσουμε το σωστό μείγμα» ξεκίνησε να λέει... αεράτη.
«Όπως λέει ο Τιμόθεος Χέτγκες τα 3 f: Συχνότητες, εξέλιξη και.... ποιο ήταν το τρίτο;». Εκεί η Μέρκελ μπλοκάρει κανονικά. «Δεν το θυμάμαι τώρα» παραδέχεται και απευθύνεται στον άνθρωπο που έχει βγάλει τον ορισμό με τα 3f: «Κύριε Χέτγκες... Το ξέχασε και ο ίδιος...» λέει γελώντας η Καγκελάριος, προκαλώντας τα γέλια και του ακροατηρίου.

Επιμένει ωστόσο... «Ηταν κάτι σαν... θα έλεγα...».

Μεσολαβούν μερικά δευτερόλεπτα αμηχανίας και η Μέρκελ βλέπει το φως το αληθινό: «Festnetz! (Σταθερό τηλεφωνικό δίκτυο)» θριαμβολογεί αλλά παραδέχεται: «Ήταν κάτι αρκετά εύκολο... Εχμμμ».
Στο ακροατήριο της Μέρκελ, στο 8ο Συνέδριο της ΙΤ ήταν περισσότεροι από 800 εκπρόσωποι της πολιτικής, της οικονομίας και τις επιστήμης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ