Σταθάκης: Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν πρέπει μόνο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μας δώσει και το 1/25 των εσόδων της - iefimerida.gr

Σταθάκης: Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν πρέπει μόνο να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να μας δώσει και το 1/25 των εσόδων της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γιάννα Αγγελοπούλου δεν πρέπει απλώς να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, αλλά να στηρίξει την Κουμουνδούρου και οικονομικά δίνοντας το 1/25 των εισοδημάτων της, υποστήριξε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Σταθάκης μιλώντας με συναδέλφους του στη Βουλή.

Οπως αναφέρει ο Βηματοδότης ο κ.Σταθάκης φέρεται να δήλωσε «Το θέμα δεν είναι ότι θέλει να μας ψηφίσει, αφού όποιος θέλει μπορεί να το κάνει αυτό. Το θέμα είναι να γίνει και... μέλος του ΣΥΡΙΖΑ». «Και γιατί να γίνει;» τον ρώτησαν οι συνομιλητές του. Και ο κ. Σταθάκης έδωσε αμέσως την απάντηση: «Σύμφωνα με το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, τα μέλη του συνεισφέρουν οικονομικά στο κόμμα το 1/25 των εσόδων τους. Κάντε τώρα τους υπολογισμούς σας».

Κάποιος όμως από την ομήγυρη, γιατί ο κ. Σταθάκης τα έλεγε όλα αυτά παρουσία και άλλων βουλευτών, παρατήρησε με κακεντρέχεια: «Τα έχει δώσει ήδη» και ότι «ο Σταθάκης τα λέει αυτά για ξεκάρφωμα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ