Το γκολ του Κασάμι και οι αποκρούσεις του Ρομπέρτο... άξιζαν 1 εκατ.ευρώ - iefimerida.gr

Το γκολ του Κασάμι και οι αποκρούσεις του Ρομπέρτο... άξιζαν 1 εκατ.ευρώ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ολυμπιακός είναι ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ τα τελευταία χρόνια και αναμενόμενα εισπράττει τεράστια ποσά από την συνεχόμενη παρουσία του ως πρωταθλητής.

Χθες βράδυ η ομάδα του Πειραιά έγραψε ιστορία με μια τεράστια νίκη επί της Γιουβέντους, με τον σκόρερ Κασάμι και τον ήρωα Ρομπέρτο πρωταγωνιστές. Σε αυτούς τους δύο μάλιστα... οφείλει και το 1 εκατ.ευρώ που εισέπραξε ο Ολυμπιακός.

Η κάθε νίκη στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ αποτιμάται με ένα 1 εκατ.ευρώ, με την ομάδα του Μίτσελ να μετρά στο... σακούλι ήδη 2 εκατ.ευρώ. Πέρα από τα εξασφαλισμένα 8,6 εκατ. ευρώ από την παρουσία στους ομίλους και τα χρήματα του market pool (πέρσι ήταν περίπου 12 εκατ. ευρώ και φέτος αναμένονται αντίστοιχα), απομένουν ακόμη τρία ματς. Στις νίκες θα προσθέτει από 1 εκατ.ευρώ, στις ισοπαλίες από 500.000 ευρώ, ενώ πιθανή πρόκριση του στους "16" του θεσμού θα φέρει ακόμη 3,5 εκατ.ευρώ στα ταμεία!

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ