Χορεύει Μότσαρτ με το στήθος και έχει 26 εκατομμύρια views [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Χορεύει Μότσαρτ με το στήθος και έχει 26 εκατομμύρια views [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μοντέλο από το Λας Βέγκας έκανε θραύση στο youtube όταν ανέβασε βίντεο στο οποίο έκανε twerking με το στήθος της, υπό τον ρυθμό της «Μικρής Νυχτερινής Μουσικής» (Eine kleine Nachtmusik) του Μότσαρτ.

Η Sara X, με τα πολλά τατουάζ και τα πλούσια... ελέη που χόρευαν με συγχρονισμό που αγγίζει επαγγελματικά επίπεδα, είδε το βίντεό της να γίνεται viral, αφού είχε 26 εκατομμύρια views σε μόλις μία εβδομάδα!

«Οι περισσότεροι από αυτούς που λένε αρνητικά πράγματα για τον χαρακτήρα μου ή το παλαιότερο επάγγελμά μου δεν καταλαβαίνουν πως το βίντεο αυτό είναι χιουμοριστικό και με μοναδικό στόχο να δείξω στον κόσμο το στήθος μου», λέει με αφοπλιστική ειλικρίνεια η Sara X και προσθέτει πως «δεν θα είμαι πολύ θλιμμένη όταν τα 15 λεπτά δημοσιότητας περάσουν, αφού είναι λίγο ανησυχητικό ο μανάβης της γειτονιάς μου να με αποκαλεί "το κορίτσι με το στήθος που χορεύει Μότσαρτ" όταν με βλέπει», δηλώνει στην Daily Μail.

Με το εγχείρημά της κατάφερε να συγκεντρώσει χρήματα για ένα ίδρυμα έρευνας για τον καρκίνο του μαστού, ενώ η εκτέλεση που επέλεξε είναι από τη Φιλαρμονική Ορχήστρα της Βιέννης.

Χορεύει Μότσαρτ με το στήθος και έχει 26 εκατομμύρια views [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Χορεύει Μότσαρτ με το στήθος και έχει 26 εκατομμύρια views [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ