Για το 2Χ2 στο Μόναχο απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν για την Ευρωλίγκα - iefimerida.gr

Για το 2Χ2 στο Μόναχο απόψε ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Μπάγερν για την Ευρωλίγκα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τους δύο βαθμούς της νίκης μέσα στην Γερμανία οι "πράσινοι" θα βρεθούν κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Η πρώτη αγωνιστική τον έφερε αντιμέτωπο με την Τουρόβ. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε και ένα ιδανικό ξεκίνημα στην Ευρωλίγκα, όπως είχε κάνει νωρίτερα και στο Κύπελλο με την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού, καθώς και στην Α1 με δύο νίκες.

Οι "πράσινοι" του Ντούσκο Ιβάνοβιτς απόψε (21:45, ΝΕΡΙΤ) αγωνίζονται στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν που δεν είναι πια άπειρη, αλλά μια ομάδα με αρκετούς αγώνες στην Ευρωλίγκα. Μάλιστα, στην πρεμιέρα του θεσμού η Μπαρτσελόνα... μάτωσε για να τους κερδίσει στο φινάλε. Ο ΠΑΟ ταξίδεψε στο Μόναχο με τον Μαυροκεφαλίδη διαθέσιμο για πρώτη φορά στη φετινή Ευρωλίγκα και με μοναδικό απόντα τον Νέλσον, ο οποίος θα αργήσει να επιστρέψει. Νίκη του "τριφυλλιού" ισοδυναμεί με άλμα πρόκρισης στο "Top 16", κόντρα σε μια ομάδα με τον ίδιο στόχο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ