Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο, εθνικοφασιστικό κόμμα - iefimerida.gr

Πάγκαλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα λαϊκίστικο, εθνικοφασιστικό κόμμα

Εθνικοφασιστικό κόμμα χαρακτήρισε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Θεόδωρος Πάγκαλος - Ζήτησε να συν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, τονίζοντας πως ενδεχόμενη νίκη του κόμματος στις εκλογές θα στείλει το μήνυμα στις αγορές να καταποντίσουν την Ελλάδα.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πάγκαλος τάχθηκε υπέρ των μεταρρυθμίσεων, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι θα πρέπει να συνεχιστούν και ότι η κυβέρνηση δεν πρέπει να επηρεάζεται από το δημοσκοπικό προβάδισμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Ο πανικός οδηγεί σε λάθος την κυβέρνηση να ακολουθήσει το πολιτικό ρεύμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης», ανέφερε, ενώ χαρακτηριστική ήταν η ολομέτωπη επίθεσή του προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι ένα λαϊκίστικο, εθνικοφασιστικό κόμμα. Το πρόβλημά μας στην Ελλάδα είναι ότι έχουμε συγχώνευση των δύο άκρων σε ένα κόμμα με φασιστική νοοτροπία», τόνισε και πρόσθεσε ότι αυτήν τη στιγμή υπάρχει ροή ψηφοφόρων από τη Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες προς τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Πάγκαλος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα και τους συνεργάτες του, χαρακτηρίζοντάς τους «πολιτικάντηδες», ενώ υποστήριξε ότι έχουν ανέλθει δημοσκοπικά κερδίζοντας την υποστήριξη των δυσαρεστημένων «περιθωρίων» της ελληνικής κοινωνίας.

Τέλος, όσον αφορά στην προεδρική εκλογή, ο κ. Πάγκαλος πιστεύει ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ