Σε έναν μήνα οι νεκροί στη Συρία ξεπέρασαν τους 550 -Ανάμεσά τους και έξι παιδιά! - iefimerida.gr

Σε έναν μήνα οι νεκροί στη Συρία ξεπέρασαν τους 550 -Ανάμεσά τους και έξι παιδιά!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τραγικός είναι ο απολογισμός των θυμάτων στη Συρία, βάσει της ανακοίνωσης του Συριακού Παρατηρητηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Μέσα σε έναν μήνα, και συγκεκριμένα από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι σήμερα, οι νεκροί στη Συρία από τις αεροπορικές επιδρομές του Διεθνούς Συνασπισμού υπό τις ΗΠΑ (στις συριακές επαρχίες του Χαλεπίου, του Ντέιρ Αλ-ζορ, του Ιντλιμπ, της Ράκα και του Αλ-Χασάκαχ) έχουν ξεπεράσει τους 550.

Όπως ανακοίνωσε το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και ο διευθυντής του, Ράιμι Αμπντελραχμάν, οι νεκροί έχουν φτάσει τους 553. Ανάμεσά τους είναι 64 μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, 57 μαχητές του Μετώπου Αλ-Νόσρα (συριακό κομμάτι της Αλ Κάιντα) και 32 άμαχοι. Στους άμαχους που έπεσαν νεκροί καταγράφηκαν 6 παιδιά και 5 γυναίκες! Μάλιστα, σύμφωνα με τα Ηνωμένα Έθνη, κατά τον τριετή εμφύλιο πόλεμο στη Συρία έχουν σκοτωθεί περίπου 200.000 άνθρωποι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ