Peugeot 308 GTI με 280 άλογα - iefimerida.gr

Peugeot 308 GTI με 280 άλογα

Peugeot 308 GTI με 280 άλογα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλοι της Peugeot παρουσίασαν στην έκθεση στο Παρίσι, εντός έδρας δηλαδή, μια έκδοση GT του καινούργιου 308, η οποία αποδίδει 205 άλογα, αλλά σαφώς τα πλάνα και οι φιλοδοξίες τους δεν σταματούν εδώ. Κι αυτό γιατί ήδη δοκιμάζουν στο δρόμο το 308 GTΙ, που θα είναι ακόμα πιο δυνατό και σε σχέση με τα 230 άλογα που ανάφεραν μέχρι πρότινος οι φήμες.

Έτσι λοιπόν το GTI, που θα παρουσιαστεί επίσημα σε μερικούς μήνες στο Σαλόνι της Γενεύης, θα κινείται από τον turbo των 1.600 κυβικών του κορυφαίου κουπέ RCZ R της μάρκας, που εδώ στο hot hatch θα αποδίδει 280 άλογα. Και θα εξασφαλίζει φυσικά κορυφαίες επιδόσεις.

Παράλληλα το top 308, σε σχέση με τα πιο απλά, θα έχει τονισμένα αεροδυναμικά βοηθήματα που θα του εξασφαλίζουν μια πιο επιθετική εικόνα, πιο σπορ ανάρτηση και ενισχυμένα φρένα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ