Πανικός στον Λευκό Οίκο: Εισβολέας πήδηξε τον φράχτη και τον έπιασαν τα σκυλιά [βίντεο] - iefimerida.gr

Πανικός στον Λευκό Οίκο: Εισβολέας πήδηξε τον φράχτη και τον έπιασαν τα σκυλιά [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναστάτωση προκλήθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης (ώρα Ελλάδος) στο Λευκό Οίκο όταν έγινε γνωστό ότι ένας άγνωστος άνδρας πήδηξε το φράχτη και βρέθηκε στον προαύλιο χώρο του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου.

Ο άγνωστος εισβολέας δέχτηκε επίθεση από τα σκυλιά της Μυστικής Υπηρεσίας, που είναι επιφορτισμένη για την ασφάλεια του Λευκού Οίκου όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της Μυστικής Υπηρεσίας. «Τα σκυλιά τον πιάσανε» είπε ο εκπρόσωπος, αναφερόμενος στον εισβολέα.

Ένα βίντεο από τη στιγμή της σύλληψης του αγνώστου δείχνει πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας να έχουν ακινητοποιήσει στον εισβολέα στο γκαζόν του Λευκού Οίκου στο βόρειο τομέα του αμερικανικού προεδρικού μεγάρου.

Δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες για το περιστατικό το οποίο έρχεται περίπου ένα μήνα αφότου ένας εισβολέας οπλισμένος με ένα μαχαίρι πέρασε τον φράχτη ασφαλείας του Λευκού Οίκου εγείροντας πολλά ερωτήματα σχετικά με το επίπεδο ασφάλειας στο καλύτερα φυλασσόμενο συγκρότημα των Ηνωμένων Πολιτειών και προκαλώντας την παραίτηση της επικεφαλής της Μυστικής Υπηρεσίας του Λευκού Οίκου Τζούλια Πίρσον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ