Προθεσμία μέχρι την άλλη Τετάρτη πήρε ο δήμαρχος Χαλανδρίου που αρνείται να παραδώσει στοιχεία για αξιολόγηση και επανέλεγχο συμβάσεων - iefimerida.gr

Προθεσμία μέχρι την άλλη Τετάρτη πήρε ο δήμαρχος Χαλανδρίου που αρνείται να παραδώσει στοιχεία για αξιολόγηση και επανέλεγχο συμβάσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προθεσμία για την ερχόμενη Τετάρτη πήρε από τον εισαγγελέα ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος ο οποίος είχε κληθεί σε ανωμοτί κατάθεση προκειμένου να δώσει εξηγήσεις αφού φέρεται να αρνήθηκε να παραδώσει στοιχεία για την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων.Αύριο, Πέμπτη, ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών αναμένεται να παρουσιαστεί η δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη.Επίσης, έχουν κληθεί ο δήμαρχος Αγ. Ρέντη - Νίκαιας Γιώργος Ιωακειμίδης, ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης και ο δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης.

Η εισαγγελική έρευνα επικεντρώθηκε στους συγκεκριμένους δημάρχους μετά το φάκελο που έστειλε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου ο υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκος Μητσοτάκης με πέντε εκθέσεις άρνησης ελέγχου, τις οποίες συνέταξαν ελεγκτές - επιθεωρητές του ΣΕΕΔ και αφορούν στους συγκεκριμένους επικεφαλής δημοτικών αρχών που εμφανίζονται να αρνήθηκαν την παράδοση στοιχείων προκειμένου να ελεγχθούν οι μονιμοποιήσεις δημοτικών υπαλλήλων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ