ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε μέρα του Σαμαρά είναι μια χαμένη μέρα για τη χώρα και τους πολίτες - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Κάθε μέρα του Σαμαρά είναι μια χαμένη μέρα για τη χώρα και τους πολίτες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το στρατηγικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται η κυβέρνηση δείχνουν οι καθυστερήσεις στις αποφάσεις για τα «κόκκινα» δάνεια, υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατηγορεί το Μαξίμου ότι από τη μια λέει πως βγαίνει από το Μνημόνιο και την ίδια ώρα παρακαλάει την Τρόικα.Αναλυτικά το σχόλιο της Κουμουνδούρου:

«Η εκτίναξη των ληξιπρόθεσμων οφειλών στα 70 δισ. και η απαράδεκτη καθυστέρηση για τη ρύθμισή τους είναι χαρακτηριστικές του στρατηγικού αδιεξόδου της κυβέρνησης. Μια κυβέρνηση που συνεχίζει να μιλά τη μια μέρα για τέλος του μνημονίου και την άλλη να παρακαλά την τρόικα για να εγκρίνει τις ανεπαίσθητες πρωθυπουργικές εξαγγελίες, δεν μπορεί να πείσει ότι έχει την οποιαδήποτε πρόταση για έξοδο από την κρίση. Κάθε μέρα που περνά με τον κ. Σαμαρά πρωθυπουργό είναι μια μέρα χαμένη για τη χώρα και τους πολίτες της».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ