Ο Πάπας Φραγκίσκος υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου - Δωρεά 1 εκατ. ευρώ έκαναν οι Γερμανοί για φιλανθρωπικούς σκοπούς - iefimerida.gr

Ο Πάπας Φραγκίσκος υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου - Δωρεά 1 εκατ. ευρώ έκαναν οι Γερμανοί για φιλανθρωπικούς σκοπούς

Ο Πάπας Φραγκίσκος υποδέχθηκε την Μπάγερν Μονάχου - Δωρεά 1 εκ. ευρώ έκαναν οι Γ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Πάπας Φραγκίσκος υποδέχθηκε σήμερα την ομάδα της Μπάγερν Μονάχου στο Βατικανό, μοιράζοντας συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για τη νίκη επί της Ρόμα στο «Ολίμπικο» με σκορ 7-1. Δωρεά 1 εκατ. ευρώ έκαναν οι Γερμανοί.

Ξεχωριστή ήταν η σημερινή μέρα για την Μπάγερν, αφού σύσσωμη η αποστολή επισκέφθηκε το Βατικανό και τον Πάπα Φραγκίσκο. Οι παίκτες της γερμανικής ομάδας χάρισαν στον Ποντίφικα μια εμφάνιση του συλλόγου με το όνομά του, αλλά και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Το καλύτερο όμως το φύλαγαν για το τέλος, αφού ανακοίνωσαν στον Πάπα ότι προσφέρουν 1 εκατ. ευρώ προκειμένου να τα διαθέσει ο ίδιος σε φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπάγερν Μονάχου Πάπας Φραγκίσκος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ