Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Τετάρτης 22 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εσείς οι Κριοί θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας, οι οποίες αυτή τη στιγμή μπορεί να διαρραγούν. Κάποιο σχέδιο που έχετε για τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας μπορεί να επηρεαστεί αυτή τη στιγμή, εκτός και αν έχετε την αίσθηση ότι τα πάντα μπορούν να πάνε ιδιαίτερα καλά. Ο Άρης ευνοεί εσάς που έχετε γεννηθεί το τρίτο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Ο Δίας δεν παύει να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για έρωτα αλλά και δημιουργικότητα σε σας που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας.

Ταύρος

Θέματα εργασίας ή υγείας έρχονται στο προσκήνιο για σας τους Ταύρους. Προσέχετε, αυτή είναι μια περίεργη περίοδος, με την έκλειψη να επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας. Οποιαδήποτε ζητήματα δημιουργηθούν τώρα μπορεί να έχουν διάρκεια. Προσπαθήστε λοιπόν να ρυθμίστε οτιδήποτε αφορά την υγεία, την εργασία αλλά και τις σχέσεις σας με το άλλο φύλο με ψυχραιμία, ώστε να μην δημιουργηθούν εντάσεις. Αυτόν τον καιρό είστε λίγο υπερβολικοί. Ο Δίας δίνει μεγαλύτερη αισιοδοξία από όση πρέπει, και έτσι μπορεί να κάνετε κάποια λάθη. Προσοχή, λοιπόν. Από το τέλος του μήνα μπορείτε να κυνηγήσετε το όνειρό σας, καθώς το πέρασμα του Άρη στον Αιγόκερω μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για σας.

Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σας, τον Ερμή, να βρίσκεται ακόμη σε ανάδρομη πορεία, οι καθυστερήσεις, οι παρανοήσεις και τα λάθη δεν λείπουν για σας τους Διδύμους. Ένα γενικότερο μπέρδεμα θα μπορούσε να υπάρξει με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, παρά το γεγονός ότι η ζωή σας δείχνει να παίρνει έναν νέο δρόμο. Για σας που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας, όσον αφορά τη σχέση σας με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ από την μια φαίνεται να έχετε επαφές από την άλλη ένα καυγαδάκι δεν λείπει. Οι φίλοι μπορεί να σας συμπαρασταθούν και να σας βοηθήσουν στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε. Ο Κρόνος σάς καλεί να προσέχετε και την υγεία σας.

Καρκίνος

Περιέργως πώς, η έκλειψη αυτή είναι ιδανική για σας τους Καρκίνους! Εσείς που έχετε γεννηθεί τον Ιούνιο από τη μια μπορείτε να προωθήσετε ένα όνειρο ή ένα σχέδιο που έχετε, ενώ από την άλλη κάποια οικογενειακά σας θέματα έρχονται στο προσκήνιο για να επιλυθούν. Σήμερα όμως είναι λίγο δύσκολες οι συνθήκες για κάτι τέτοιο. Προσέχετε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την προσωπική σας ζωή. Σε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με νεαρά άτομα ή με παιδιά μπορεί να αλλάζετε τα σχέδιά σας. Παρά το γεγονός ότι η έκλειψη αυτή για άλλους δεν είναι καλή, σε σας μπορεί να δώσει πολλά. Προσπαθήστε, λοιπόν, να επωφεληθείτε.

Λέων

Αν και ο Δίας έχει εγκατασταθεί στο ζώδιό σας, εσείς οι Λέοντες της πρώτης ημέρας θα πρέπει να προσέχετε πάρα πολύ! Η έκλειψη σας επηρεάζει ιδιαίτερα. Προσέχετε την υγεία σας αλλά και τις οικογενειακές καταστάσεις. Σήμερα, η ανάμιξη με τους φίλους, με τα αδέλφια ή με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας μπορεί να είναι κάπως περίπλοκη. Φροντίστε τα ηλικιωμένα πρόσωπα της οικογένειάς σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την προσωπική σας ζωή φαίνεται να μπαίνει σε έναν νέο δρόμο τώρα.

Παρθένος

Παρθένοι μου, ο Ερμής, ο κυβερνήτης πλανήτης σας, εξακολουθεί να είναι ανάδρομος και να φέρνει καθυστερήσεις, παρανοήσεις και λάθη. Για σας όμως που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας η έκλειψη αυτή μπορεί να είναι ευνοϊκή και να αλλάξει γενικότερα την ζωή σας. Σε οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την οικογένειά σας ή με την ακίνητη περιουσία σας υπάρχει ένταση. Η κυκλοθυμική διάθεση δεν οδηγεί πουθενά. Όμως, δυνατοί φίλοι σας βοηθούν.

Ζυγός

Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας δεν είναι καθόλου ήρεμη για σας τους Ζυγούς, καθώς μπορεί να αναστατώσει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας! Μπορεί να δημιουργήσει μια ένταση, η οποία ίσως σας οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, ειδικά εσάς που έχετε γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο του ζωδίου σας. Οι Ζυγοί του πρώτου δεκαημέρου είστε καλά. Εξίσου καλά είστε και εσείς του τρίτου δεκαημέρου, με τον Ήλιο και την Αφροδίτη να βρίσκονται στις μοίρες που αντιστοιχούν στις δικές σας ημερομηνίες γέννησης.

Σκορπιός

Η έκλειψη Ηλίου πραγματοποιείται στο δικό σας ζώδιο, επηρεάζοντας εσάς τους Σκορπιούς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας (23-24 Οκτωβρίου). Σε λίγες μέρες θα έρθουν στο φως και θα σας αποκαλυφθούν πράγματα, τα οποία έχουν γίνει παρασκηνιακά το προηγούμενο διάστημα. Μην δίνετε αφορμές για σχόλια. Αποφύγετε τις υπερβολές, οι οποίες μπορεί να σας ζημιώσουν αυτήν την περίοδο. Βεβαίως, αυτή την εποχή τα έξοδα τρέχουν. Στον χώρο της εργασίας ή της υγείας σας μπορεί να αντιμετωπίσετε κάποιες εντάσεις. Φροντίστε να ηρεμήσετε, ώστε να μην έχετε επιπτώσεις.

Τοξότης

Για σας τους Τοξότες σήμερα δεν είναι μια καλή ημέρα για να δείτε φίλους ή να ασχοληθείτε με την κοινωνική σας ζωή. Τα πράγματα είναι κάπως μπλεγμένα αυτή την εποχή, ενώ κάποιοι φίλοι σας ίσως δημιουργούν διάφορες ίντριγκες. Η έκλειψη Ηλίου μπορεί να επηρεάσει την ψυχική σας διάθεση ή να σας δημιουργήσει γενικότερα κάποιο άγχος. Γενικότερα, πάντως, η περίοδος αυτή είναι αρκετά καλή για σας! Προσπαθήστε να επωφεληθείτε, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί τον Δεκέμβριο.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι δεν νομίζω να είστε ιδιαίτερα καλά στην επαγγελματική και την κοινωνική σας ζωή! Σήμερα είναι μια φορτισμένη μέρα, με τα θέματα που σας απασχολούν άμεσα να καθυστερούν. Όμως, η έκλειψη Ηλίου είναι πολύ καλή για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 22 -23 Δεκεμβρίου. Μια αλλαγή στα σχέδιά σας θα μπορούσε να έχει ευνοϊκά αποτελέσματα γενικότερα. Μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε οποιοδήποτε ζήτημα έχει σχέση με τα οικονομικά, τα κληρονομικά ή τα φορολογικά σας θέματα.

Υδροχόος

Παρά το γεγονός ότι ο Κρόνος πιέζει με επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις εσάς τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί μετά τις 10-12 Φεβρουαρίου, οι μέρες αυτές μπορεί να σας φέρουν αισιοδοξία και χαρά! Τα πράγματα είναι αρκετά καλά για σας, ακόμη και αν κάποια σχέδιά σας για ταξίδια, σπουδές ή νομικές υποθέσεις μπορεί να καθυστερούν. Οι φίλοι σας σας προσφέρουν την βοήθειά τους. Στηρίξτε τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σε οποιοδήποτε θέμα τα απασχολεί, καθώς υπάρχουν ευχάριστες αλλαγές.

Ιχθείς

Η έκλειψη Ηλίου είναι ιδανική για σας τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας! Μια αλλαγή θα είναι υπέρ σας. Όμως, στα οικονομικά και τα συναισθηματικά σας ίσως υπάρξει ένα γενικότερο μπέρδεμα! Αν κάποιο θέμα καθυστερεί, από το τέλος της εβδομάδας επιτέλους μπαίνει σε ορθή πορεία, ολοκληρώνεται, ειδικά αν έχει σχέση με τα οικονομικά σας. Οι Ιχθύες των τελευταίων ημερών προφυλαχθείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ