Όταν δεν ξέρεις τι δώρο να κάνεις στην αγαπημένη σου - iefimerida.gr

Όταν δεν ξέρεις τι δώρο να κάνεις στην αγαπημένη σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία από τις ποιο δύσκολες «δουλειές» στον κόσμο είναι να βρειτε δώρο για την αγαπημένη σας. Είτε μπορεί να έχετε πολύ δουλειά, είτε να βαριέστε, είτε ακόμα να μην μπορείτε με τίποτα να μαντέψετε τί μπορεί να θέλει. Τότε το Gift Side Story έχει για εσάς τη λύση καθώς αγοράζει το δώρο που η αγαπημένη σας επιθυμεί!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να δηλώσετε τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα της κοπέλας σας και οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας σας προτείνουν τα δώρα που υποθέτουν ότι θα άρεσαν στην κοπέλα σας.

Οι υπεύθυνοι του Gift Side Story ισχυρίζονται ότι γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλουν οι γυναίκες κι ότι μπορούν να επιλέξουν το κατάλληλο δώρο για όλες τις περιστάσεις. Αρκεί μέσω της βοήθειας των δικών τους ανθρώπων να τις γνωρίσουν καλύτερα. Πώς θα γίνει αυτό; Πολύ απλά. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κοπέλας όπως την ημερομηνία γεννήσεως της, περιγράφετε το στυλ της μαρκάροντας την κατάλληλη φωτογραφία και απαντάτε σε ερωτήσεις όπως ποιο είναι το αγαπημένο της αντικείμενο. Τα υπόλοιπα απλώς λύνονται και το δώρο είναι έτοιμο. Τώρα αν και με αυτό δεν μείνει ικανοποιημένη, η κατσάδα πάει σε εσάς και όχι στο site!

ΠΗΓΗ: www.huffingtonpost.com

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ