«Κόλαση» ξανά στη Βουλή: Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με όλους - iefimerida.gr

«Κόλαση» ξανά στη Βουλή: Σύγκρουση Κωνσταντοπούλου με όλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο «κόκκινο» έφθασε για ακόμη μια φορά το πολιτικό θερμόμετρο κατά τη συνεδρίαση της επιτροπής προϋπολογισμού της Βουλής, με την Ζωή Κωνσταντοπούλου να εκτοξεύει καταγγελίες κατά του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Κώστα Τριαντάφυλλου και να ακολουθούν σκληροί διάλογοι και αντιπαράθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον κ. Τριαντάφυλλο πως, κατά τη διάρκεια της ελληνικής Προεδρίας της ΕΕ, έκανε γεύμα στη σύνοδο νέων βουλευτών με λεφτά της Βουλής, κάτι που πυροδότησε την έκρηξη του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ.

«Η κυρία Κωσταντοπούλου συκοφαντεί, δεν είναι η πρώτη φορά που χυδαιολογεί κατά συγκεκριμένου προσώπου και υπερβαίνει τα εσκαμμένα χωρίς η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ να παρεμβαίνει» τόνισε ο Κώστας Τριαντάφυλλος και κατηγόρησε την κα Κωνσταντοπούλου για αυταρέσκεια και αλαζονεία.

Συνέχισε αναφέροντας «Η ίδια συνεχώς σκανδαλολογεί λοιδορεί το κοινοβουλευτικό πολίτευμα και αυτό την ταυτίζει με την Χρυσή Αυγή απόψεις που δυστυχώς γίνονται ανεκτές από την κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Αν δεν ανακαλέσει ζήτω από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να ζητήσει εκ μέρους της συγνώμη», ενώ απευθύνθηκε και προς τον Παναγιώτη Λαφαζάνη καλώντας τον να την επαναφέρει στην τάξη.

Εκείνη τη στιγμή το λόγο πήρε ο Γιάννης Τραγάκης ο οποίος είπε στο κ. Τριαντάφυλλο «Να πάρετε πίσω την φράση περί ταύτισης με τη Χρυσή Αυγή. Δεν θέλω να ακούγονται αυτά εδώ μέσα».

Λίγη ώρα αργότερα, πάντως, υπήρξε νέα ένταση μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Γιάννη Τραγάκη, καθώς, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αποκάλεσε τον Χρύσανθο Λαζαρίδη «εκπληκτικό νου που συμβουλεύει τον πρωθυπουργό» σημειώνοντας ότι μετά την δολοφονία Φύσσα είναι κυβερνητικό σχέδιο να ταυτίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χρυσή Αυγή.

Χαρακτηριστικά οι διάλογοι:

Τραγάκης: Εδώ δεν λεμέ αστεία κυρία Κωνσταντοπούλου . Κωνσταντοπούλου : τέτοιες πρακτικές εφάρμοσαν άλλα καθεστώτα.

Κωνσταντοπούλου: Τα όσα είπε ο κύριος Τριαντάφυλλος ήταν η γραμμή της κυβέρνησης μετά τη δολοφονία Φύσσα πράγματα που είτε ο κύριος Λαζαρίδης σε παρέμβασή του σε τηλεοπτική εκπομπή του mega. Ολες οι αναφορές επιστρέφονται σε αυτόν που τις εκτόξευσε.

Τραγάκης: Πρωτοφανή αυτά που γίνονται απόψε εδώ δεν έχουν γίνει ποτέ σε συζήτηση προϋπολογισμού της Βουλής.

Στο... χορό και ο Αδωνις

Στον καβγά πήρε θέση και ο Αδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος επιτέθηκε στην Ζωή Κωνσταντοπούλου λέγοντας «Ο λαϊκισμός και η δημαγωγία καταστρέφουν τη δημοκρατία και αυτή η δική σας στάση κυρία Κωνσταντοπούλου να βλέπετε πίσω από τον καθένα μας ένα απατεώνα ένα κλέφτη και κάποιον που θέλετε να βάλετε φυλακή θα πρέπει κάποια στιγμή το κόμμα σας να σας θέσει όρια».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ