O γάμος του ενός εκατομμυρίου -Απίστευτο πακέτο χλιδής για όσους θέλουν να παντρευτούν σαν σταρ - iefimerida.gr

O γάμος του ενός εκατομμυρίου -Απίστευτο πακέτο χλιδής για όσους θέλουν να παντρευτούν σαν σταρ

O γάμος του ενός εκατομμυρίου -Απίστευτο πακέτο χλιδής για όσους θέλουν να παντρ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι περισσότερες γυναίκες κρύβουν μία πριγκίπισσα μέσα τους. Ή τουλάχιστον αυτό θέλει το στερεότυπο. Και- σύμφωνα με τα ίδια δεδομένα- θέλουν να κάνουν έναν αντίστοιχο γάμο. Αν διαθέτουν ένα εκατομμύριο δολάρια, μπορούν να πραγματοποιήσουν το όνειρό τους.

Ο πρόσφατος γάμος του Τζορτζ Κλούνεϊ και της Αμάλ Αλαμουντίν πιθανότατα ξύπνησε τις τάσεις... μεγαλείου σε πολλές μελλόνυμφες. Αν η τσέπη τους το αντέχει, υπάρχει η δυνατότητα να ζήσουν κάτι αντίστοιχο στην Καλιφόρνια. Το μόνο που χρειάζονται είναι ένα εκατομμύριο δολάρια.
Με αυτό το αντίτιμο το ξενοδοχείο La Valencia προσφέρει ένα απίστευτο πακέτο γάμου, τέτοιων δεδομένων που θα ήταν αντάξιος της... Beyonce. Συγκεκριμένα, το ποσό εξασφαλίζει ιδιωτικό γιοτ, βραβευμένους σεφ, επαγγελματία φωτογράφο, κορυφαίους ανθοκόμους, και μακιγιέρ από το Χόλιγουντ. Εννοείται πως στο πακέτο είναι και το νυφικό με υπογραφή γνωστού σχεδιαστή.

Το ζευγάρι δεν είναι το μόνο που απολαμβάνει τη χλιδή, καθώς το ξενοδοχείο μέσα στο πακέτο περιλαμβάνει τη διαμονή 125 καλεσμένων και ό,τι μπορεί να χρειάζεται για μία πολυτελή δεξίωση. Ακόμη και πολυτελή προσκλητήρια, καλάθια για πικ νικ περιλαμβάνονται στην προσφορά, ενώ η μεταφορά του ζευγαριού γίνεται με ιδιωτικό τζετ και πολυτελή αυτοκίνητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γάμος ειδήσεις ένα εκατομμύριο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ