«Ναυμαχία» Πενταγώνου – Ναυπηγείων Ελευσίνας με... «ναυαγούς» απλήρωτους εργαζόμενους - iefimerida.gr

«Ναυμαχία» Πενταγώνου – Ναυπηγείων Ελευσίνας με... «ναυαγούς» απλήρωτους εργαζόμενους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σκληρή απάντηση έδωσε το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στη διοίκηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας, υποστηρίζοντας ότι ψεύδεται αναφορικά με χρεωστούμενα χρήματα.
«Το ΥΠΕΘΑ οφείλει να απαντήσει στα ψεύδη της διοίκησης των Ναυπηγείων Ελευσίνας και τονίζει ότι καμία συμβατική οφειλή δεν υπάρχει από το ΥΠΕΘΑ προς τα Ναυπηγεία», αναφέρει η δεύτερη σημερινή ανακοίνωση του Πενταγώνου.

Είχε προηγηθεί μια ακόμη σκληρή ανακοίνωση -στο ίδιο ύφος- χθες το βράδυ, μετά την αναστάτωση από την κίνηση απλήρωτων εργαζομένων να κλειδώσουν χθες την διοίκηση και τους μετόχους των Ναυπηγείων στα γραφεία τους ζητώντας τα δεδουλευμένα τους.

Από την πλευρά της η διοίκηση υποστήριξε ότι το υπουργείο Αμυνας χρωστά χρήματα στα Ναυπηγεία και εξ αυτού έχει καθυστερήσει η αποπληρωμή τους.
«Όσα ισχυρίζεται η διοίκηση των Ναυπηγείων Ελευσίνας είναι διεκδικήσεις της από παλαιότερα προγράμματα του Πολεμικού Ναυτικού, τις οποίες οι αρμόδιες υπηρεσίες ΥΠΕΘΑ και ΠΝ δεν αναγνώρισαν ως βάσιμες» τονίζει ακόμη στην ανακοίνωσή του το υπουργείο Αμυνας.

Επιμένει μάλιστα, να «καρφώνει» τη διοίκηση των Ναυπηγείων:«Η μόνη αλήθεια είναι ότι βάσει της τότε νομοθετικής ρύθμισης που ψηφίστηκε στη Βουλή τον Απρίλιο του 2013, τα Ναυπηγεία Ελευσίνας πληρώθηκαν 25 εκατομμύρια ευρώ και έπρεπε να έχουν παραδώσει την Πυραυλάκατο «Ρίτσος» το Μάρτιο του 2014».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ