Συνεχίζεται η κόντρα Κυριάκου Μητσοτάκη - ΠΑΣΟΚ για τους μισθούς στο Δημόσιο - iefimerida.gr

Συνεχίζεται η κόντρα Κυριάκου Μητσοτάκη - ΠΑΣΟΚ για τους μισθούς στο Δημόσιο

Απάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο ΠΑΣΟΚ για το νέο μισθολόγιο στο Δημόσιο - Τι
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε αναπάντητα τα σχόλια του ΠΑΣΟΚ για το νέο μισθολόγιο στον Δημόσιο Τομέα, τονίζοντας με δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά», ότι στο συγκεβερνών κόμμα ήταν ήδη ενημερωμένοι.

Ο Υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης ξεκαθάρισε πως ότι έχει συζητήσει με την Τρόικα, το έχει κάνει πρώτα με το ΠΑΣΟΚ, οπότε είναι άστοχες οι δηλώσεις περί άγνοιας. «Θα έπρεπε το ΠΑΣΟΚ να είναι πιο προσεκτικό όταν σχολιάζει δημοσιεύματα, που μάλιστα δεν απηχούν τις απόψεις του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης. Ό,τι συζητάμε με την τρόικα έχει συζητηθεί και με τους εκπροσώπους του ΠΑΣΟΚ» επεσήμανε ο κ.Μητσοτάκης και πρόσθεσε «Είναι ανάγκη να υπάρχει μία πραγματική διετής δοκιμαστική περίοδος, κατά τη διάρκεια της οποίας ο υπάλληλος θα πληρώνεται λίγο λιγότερο από τον εισαγωγικό μισθό και πρέπει να περιοριστεί η προσωπική διαφορά, που απέμεινε από τη μη πλήρη εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου».

Δύο οι επιλογές του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Υπουργός αναφέρθηκε και στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας χαρακτηριστικά «Ο μισός ΣΥΡΙΖΑ θα ένιωθε άνετα με τη χώρα εκτο ΕΥΡΩ. Από τη στιγμή που η τακτική του κόμματος να διαγράψει το χρέος δεν θα αποδώσει, θα έχει δύο επιλογές για να χρηματοδοτήσει την οικονομία: Ή θα αναγκαστεί να υπογράψει νέο μνημόνιο με τους πιστωτές ή θα αναγκαστεί να φύγει από την ευρωζώνη και να τυπώσει χρήμα»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ υπουργός δημόσιο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ