Συνελήφθη συνεργός του Παλαιοκώστα -Ετοιμαζόταν να πετάξει για Βρυξέλλες - iefimerida.gr

Συνελήφθη συνεργός του Παλαιοκώστα -Ετοιμαζόταν να πετάξει για Βρυξέλλες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια σημαντική επιτυχία προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς τα ξημερώματα της Τρίτης συνελήφθη ο συνεργός του Βασίλη Παλαιοκώστα, ο αντιεξουσιαστής Πολύκαρπος Γεωργιάδης.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τη στιγμή που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί σε αεροσκάφος της RyanAir με προορισμό τις Βρυξέλλες. Μάλιστα, είχε εκδώσει και εισιτήριο επιστροφής στην Αθήνα για τις 24 του μήνα.

Ο Γεωργιάδης είχε συλληφθεί στις 20 Αυγούστου του 2008, όπως και ο Βασίλης Παλαιοκώστας, για την υπόθεση της απαγωγής του βιομήχανου Γιώργου Μυλωνά στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, τους οποίους και προσπάθησε να παραβιάσει με το ταξίδι που ετοίμαζε. Με αυτή την κατηγορία, απόπειρα παραβίασης περιοριστικών όρων, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας του αεροδρομίου είχαν πληροφορίες πως θα εμφανιζόταν, κάτι που όντως συνέβη (μαζί με τη φίλη του) και όταν τους δόθηκε η κατάλληλη ευκαιρία προχώρησαν στη σύλληψή του, τη στιγμή που έκανε check in για να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο για Βρυξέλλες.
Ήρεμος και χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση, τους ακολούθησε στον ειδικό χώρο κράτησης. Σύμφωνα με πληροφορίες, υποστήριξε ότι θα πήγαινε σε σπίτια φίλων του στο Βέλγιο, ενώ επαναλάμβανε ότι δεν είχε απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Πάνω του κουβαλούσε δύο βιβλία αναρχικού περιεχομένου και μια λίστα με βιβλία που -όπως είπε- του είχαν παραγγείλει φίλοι του. Μάλιστα, βρέθηκε και το εισιτήριο επιστροφής, που είχε βγάλει για τις 24 του μηνός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ