Οταν διάσημα ζευγάρια ομοφυλόφιλων παντρεύονται [εικόνες] - iefimerida.gr

Οταν διάσημα ζευγάρια ομοφυλόφιλων παντρεύονται [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανοίγουν τον δρόμο, δείχνοντας σε όλους τους ομοφυλόφιλους πως μπορούν, δικαιούνται, αξίζουν να ζήσουν τον έρωτά τους και να παντρευτούν τον άνθρωπο της ζωής τους. Διάσημοι ομοφυλόφιλοι παντρεύτηκαν και μίλησαν δημοσίως, αλλά και φωτογραφήθηκαν, στέλνοντας παντού το μήνυμά τους.


Ellen DeGeneres και Portia de Rossi
Ο γάμος-υπερθέαμα της Ellen DeGeneres με την Portia de Rossi έγινε μπροστά στις κάμερες, στο σπίτι τους στο Λος Αντζελες, το 2008.


Elton John και David Furnish
Ηταν ζευγάρι επί 21 χρόνια όταν ο Elton John παντρεύτηκε τον David Furnish.


Neil Patrick Harris και David Burtka
Ο σούπερ σταρ και επόμενος παρουσιαστής των Οσκαρ Neil Patrick Harris παντρεύτηκε τον David Burtka τον περασμένο Σεπτέμβριο, κάτω από έναν ουρανό γεμάτο με πυροτεχνήματα.


Michael Kors και Lance LePere
Λίγες εβδομάδες μετά την απόφαση της Νέας Υόρκης να νομιμοποιήσει τους γάμους μεταξύ ομοφυλόφιλων, το 2010, ο σχεδιαστής Michael Kors παντρεύτηκε τον επί χρόνια σύντροφό του Lance LePere σε ιδιωτική τελετή στο Southampton.

Cynthia Nixon και Christine Marinoni
Η ηρωίδα του Sex and the City Cynthia Nixon παντρεύτηκε με έναν παραδοσιακό γάμο την Christine Marinoni, στο σπίτι τους στη Νέα Υόρκη, το 2012.

Christopher Bailey και Simon Woods
Ο ισχυρός άντρας της Burberry Christopher Bailey παντρεύτηκε τον αγαπημένο του Simon Woods μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, στην Αγγλία το 2012.

Wanda Sykes και Alex Niedbalski
Το 2008 η γνωστή ηθοποιός Wanda Sykes δήλωσε δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλη και πως λίγους μήνες πριν είχε παντρευτεί στο Λας Βέγκας την Alex Niedbalski.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ