Φρικτές εικόνες μεσαίωνα: Εκαψαν ζωντανή γυναίκα γιατί πίστευαν ότι είναι μάγισσα [βίντεο] - iefimerida.gr

Φρικτές εικόνες μεσαίωνα: Εκαψαν ζωντανή γυναίκα γιατί πίστευαν ότι είναι μάγισσα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα μαύρο πουλί, που χτύπησε σε καλώδια, έπεσε στο έδαφος και μεταμορφώθηκε σε γυναίκα. Κι όμως, το 2014, υπάρχουν κάποιοι που όχι μόνο το πίστεψαν αυτό, αλλά έκαψαν ζωντανό έναν άνθρωπο γιατί θεώρησαν ότι ήταν μάγισσα.

Αυτές οι φρικτές εικόνες, που θυμίζουν μεσαίωνα, εκτυλίχθηκαν στη Νιγηρία, εκεί όπου εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν κάποιους που βασάνιζαν μία γυναίκα, ενώ ταυτόχρονα βιντεοσκοπούσαν την αποτρόπαια σκηνή και ανέβασαν το υλικό στο YouTube.

Στο βίντεο, μία γυναίκα είναι στο κέντρο ενός κύκλου από ανθρώπους, σχεδόν γυμνή, με το σώμα της ματωμένο και καμένο. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, αυτόπτες μάρτυτες δήλωσαν ότι ένα μαύρο πουλί πετούσε στον ουρανό πάνω από το Οσόντι, στο Λάγος, πριν χτυπήσει στα καλώδια, πέσει στο έδαφος και μεταμορφωθεί σε γυναίκα. Οι ίδιοι ανέφεραν ότι εκείνη ομολόγησε πως ήταν μάγισσα.

Η γυναίκα δεν άντεξε τα βασανιστήρια. Μεταφέρθηκε από την αστυνομία στο νοσοκομείο, αλλά πέθανε λίγο αργότερα. Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας δεν μπόρεσε να ρίξει φως στο τι προηγήθηκε πριν από την επίθεση στη γυναίκες. «Μας ειδοποίησαν ότι πλήθος είχε περικυκλώσει μία γυναίκα σε στάση λεωφορείου. Προτεραιότητά μας ήταν να σώσουμε τη ζωή της», είπε ο Κένεθ Νγόσου, ενώ το θύμα δεν έχει αναγνωριστεί, σύμφωνα με το BBC.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ειδήσεις Νιγηρία μάγισσα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ