Παραλήρημα Μιχαλολιάκου: Μας συκοφαντεί το παρακράτος και η εγκληματική οργάνωση του δελτίου των 8 - iefimerida.gr

Παραλήρημα Μιχαλολιάκου: Μας συκοφαντεί το παρακράτος και η εγκληματική οργάνωση του δελτίου των 8

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ένα παραληρηματικό άρθρο από τις φυλακές Κορυδαλλού, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος, καταφέρεται εναντίον δικαστών, εισαγγελέων, δημοσιογράφων και μιλά για... νοσηρό εγκέφαλο από ένα σκοτεινό παρακράτος που πολεμά τους χρυσαυγίτες.
«Πόσο "τυχαίο" είναι ότι ΟΛΑ τα κανάλια παρουσιάζουν την ίδια ημέρα ρεπορτάζ λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής;» διερωτάται ρητορικά, ο προφυλακισμένος Ν. Μιχαλολιάκος παραπονούμενος για τις διαρροές τμημάτων του ανακριτικού υλικού σε τηλεοπτικούς σταθμούς και εγκαλώντας τις δικαστικές αρχές ότι αδιαφορούν.
«Είναι πραγματικά για γέλια και για κλάμματα το θλιβερό φαινόμενο κάθε Σαββατοκύριακο να βλέπουν μέσα απ' όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς το ίδιο έργο λασπολογίας κατά της Χρυσής Αυγής το οποίο την επομένη δημοσιεύεται στις φυλλάδες των "νταβατζήδων"» ισχυρίζεται με άρθρο του, ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής και απευθύνει το ρητορικό ερώτημα του Κωνσταντίνου Καραμανλή «ποιος κυβερνάει επιτέλους αυτόν τον τόπο;» για να προσθέσει: «Υπάρχει δικαιοσύνη; Θα βρεθεί επιτέλους ένας Εισαγγελέας να σταματήσει αυτόν τον βόθρο;».
Διαβλέποντας σκοτεινά σενάρια συνωμοσίας, ο Ν. Μιχαλολιάκος θεωρεί... ξεκάθαρο ότι «το έργο αυτό ξεκινάει από τον ίδιο νοσηρό εγκέφαλο ο οποίος δεν είναι άλλος από ένα σκοτεινό παρακράτος, το οποίο είναι το ίδιο που έχει σχεδιάσει την πολιτική σκευωρία εις βάρος μας και έχει με μονταρισμένα πλάνα παρουσιάσει την Χρυσή Αυγή σαν... "εγκληματική οργάνωση"!»
Τέλος, κατηγορεί και δημοσιογράφους των τηλεοπτικών δελτίων: «Ρόλο πρωταγωνιστικό σε αυτήν την υπόθεση παίζουν και κάποιοι οι οποίοι αυτοαποκαλούνται δημοσιογράφοι και είναι κοινοί ρουφιάνοι και χαφιέδες του σκοτεινού παρακράτους. Ποιοι είναι αυτοί; Η εγκληματική οργάνωση του δελτίου των οκτώ, η οποία κτυπά ταυτόχρονα με τα ίδια δηλητηριώδη βέλη και πλήττει στην καρδιά την Αλήθεια, μια Αλήθεια την οποία φαίνεται πως δεν υπάρχει κανένας αρμόδιος να την προστατεύσει σε αυτή τη χώρα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ