HSBC: Κίνδυνος πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα - iefimerida.gr

HSBC: Κίνδυνος πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υπό το βάρος της αυξημένης πολιτικής αβεβαιότητας που κυριαρχεί την τρέχουσα συγκυρία στην Ελλάδα, η βρετανική επενδυτική τράπεζα προχωρά σε δυσοίωνες προβλέψεις για την ελληνική αγορά ομολόγων.


Συγκεκριμένα, όπως προβλέπει η HSBC, οι διεθνείς επενδυτές δεν αποκλείεται να γυρίσουν την πλάτη στα ελληνικά ομόλογα τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο του 2015, οπότε και η Ελλάδα καλείται να εκλέξει τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας.
«Τα ελληνικά ομόλογα πιθανότατα θα μείνουν εκτός των επενδυτικών χαρτοφυλακίων μέχρι τουλάχιστον τον Φεβρουάριο», εκτιμούν οι αναλυτές της βρετανικής τράπεζας.
«Οι επενδυτές είναι απίθανο να επιστρέψουν στα ελληνικά ομόλογα πριν από τον Φεβρουάριο, καθώς ένα πιθανό αδιέξοδο στην εκλογή του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρες εκλογές την Ελλάδα», προειδοποιούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κίνδυνος Εκλογές τράπεζα πρόωρες HSBC
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ