Αγνώριστη η Κέιτ Γουίνσλετ -Υπέρβαρη, με πλαστικές σαγιονάρες [εικόνες] - iefimerida.gr

Αγνώριστη η Κέιτ Γουίνσλετ -Υπέρβαρη, με πλαστικές σαγιονάρες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η χυμώδης Κέιτ Γουίνσλετ συνελήφθη από τον φακό για πρώτη φορά από τη στιγμή που βρέθηκε στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας.

Η 39χρονη και διάσημη σταρ, η οποία μας έχει συνηθίσει να εμφανίζεται άψογη και πανέμορφη, αυτή τη φορά εθεάθη άβαφη στα στούντιο Docklands της Μελβούρνης, τσαλακώνοντας έτσι την εικόνα της.
Ντυμένη με ένα απλό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες, η οσκαρική ηθοποιός έμοιζε να μην έχει χτενίσει τα κόκκινα μαλλιά της, τα οποία έπεφταν στους ώμους.


Είχε εγκαταλείψει τα αγαπημένα της τακούνια και φορούσε ένα ζευγάρι πλαστικές σαγιονάρες ενόσω ετοιμαζόταν να λάβει μέρος στα γυρίσματα της νέας της ταινίας The Dressmaker. Υποδύεται το ρόλο μιας γυναίκας που επιστρέφει στην Αυστραλία, στα χνάρια της παιδικής της ηλικίας, αφού την κατηγόρησαν για έγκλημα. Στην ταινία παίζει και ο Αυστραλός ηθοποιός Liam Hemsworth. Σύμφωνα με την International Business Times, η διάσημη ηθοποιός πέρασε το σαββατοκύριακο στο Σίδνεϊ με φίλους, στα βόρεια προάστια και χάρηκε τον ήλιο της Αυστραλίας.

Οπως και να'χει η Κέητ Γουίνσλετ παραμένει μια από τις ωραιότερες και καλύτερες ηθοποιούς στον κόσμο:

Πήρε Οσκαρ για τα «Σφραγισμένα χείλη»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ