O παππούς του Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε μεταγγίσεις αίματος από 20χρονους για να φτάσει τα 100 - iefimerida.gr

O παππούς του Κιμ Γιονγκ Ουν έκανε μεταγγίσεις αίματος από 20χρονους για να φτάσει τα 100

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οργιο φημών ακολουθεί και τις τρεις γενιές των Κιμ στη Βόρεια Κορέα αναφορικά με τις εμμονές τους γύρω από την υγεία και την εμφάνισή τους.

Δεν έχουν περάσει άλλωστε και πολλές ημέρες από την επανεμφάνιση του Κιμ Γιονγκ Ουν, κουτσαίνοντας και στηριζόμενος σε ένα μπαστούνι. Η επί έναν μήνα απουσία του είχε προκαλέσει όργιο φημών, μεταξύ των οποίων και ότι ο ίδιος έσπασε τους αστραγάλους του και μπήκε στο χειρουργείο επειδή η μανία του να φορά ψηλά παπούτσια που μοιάζουν με κοθόρνους για να φαίνεται ψηλότερος του στοίχισε μια γερή πτώση.

Σήμερα, έπειτα από τόσα χρόνια, έρχεται στο προσκήνιο μια εμμονή του παππού του Κιμ Γιονγκ Ουν, του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ. Ο πρώτος ηγέτης του παλαιοκομμουνιστικού καθεστώτος φέρεται να είχε εμμονή με τη μακροζωία. Μάλιστα, η επιθυμία του να φτάσει τα 100 ήταν τόσο μεγάλη, που φέρεται να έκανε μεταγγίσεις αίματος από 20χρονους τους οποίους πρώτα υπέβαλε σε ειδική δίαιτα με θρεπτική τροφή. Τελικά ο Κιμ Ιλ Σουνγκ πέθανε στα 82, σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία, πάντως, από το μέσο προσδόκιμο ζωής που είναι τα 64 έτη για την χώρα. Αυτό ανέφερε τουλάχιστον σε συνέντευξή της στο αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, η προσωπική γιατρός του Κιμ Σο Γέον και τέως επικεφαλής της έρευνας στο «Κέντρο Μακροζωίας» της Βόρειας Κορέας, η οποία αυτομόλησε στη Νότια Κορέα το 1992.

Παράλληλα, η Κιμ Σο Γέον δήλωσε ότι όπως μπορεί να καταλάβει από τις φωτογραφίες του 31χρονου σημερινού ηγέτη της Βόρειας Κορέας, πρέπει να έχει κληρονομήσει κάποια από τα προβλήματα υγείας του παππού και του πατέρα του, όπως τον διαβήτη, την τάση για παχυσαρκία κα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ