Η γερουσιαστής που αγόρευε όρθια επί 11 ώρες, με αθλητικά, ξαναχτυπά [εικόνες] - iefimerida.gr

Η γερουσιαστής που αγόρευε όρθια επί 11 ώρες, με αθλητικά, ξαναχτυπά [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Wendy Davis η Ελλάδα την έμαθε πριν από έναν χρόνο. Πρόκειται για την «πεισματάρα» γερουσιαστή των Δημοκρατικών που αγόρευε όρθια επί 11 ώρες προκειμένου να εμποδίσει την ψήφιση του νομοσχεδίου που περιόριζε την πρόσβαση των γυναικών σε κλινικές για άμβλωση στην πολιτεία του Τέξας.


Η είδηση με τη συμπαθέστατη πολιτικό με τα αθλητικά παπούτσια, το ταγέρ και τους ευγενικούς σκοπούς της έκανε τότε τον γύρο του κόσμου. Ωστόσο, αυτή τη φορά η υποψήφια των Δημοκρατικών έπεσε πιο χαμηλά από κάθε άλλο υποψήφιο στο παρελθόν.

Η γερουσιαστής που αγόρευε όρθια επί 11 ώρες, με αθλητικά, ξαναχτυπά [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η γερουσιαστής που αγόρευε όρθια επί 11 ώρες, με αθλητικά, ξαναχτυπά [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η γερουσιαστής που αγόρευε όρθια επί 11 ώρες, με αθλητικά, ξαναχτυπά [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Σε ένα σποτ που τιτλοφορείται «Δικαιοσύνη» και δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ημέρες, επιτίθεται στον έτερο διεκδικητή και υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων, τον δικηγόρο Greg Abbott.

τότε
O Abbott είχε ένα ατύχημα το 1984 καθώς έκανε jogging, το οποίο τον άφησε παράλυτο κι έκτοτε βρίσκεται σε αναπηρικό καροτσάκι. Ο 27χρονος Greg μήνυσε τον ιδιοκτήτη του σπιτιού και την εταιρεία που ήταν υπεύθυνη για την περιποίηση των δέντρων και κέρδισε τη δίκη, παίρνοντας αποζημίωση ύψους 6 εκατ. δολαρίων.

Η γερουσιαστής που αγόρευε όρθια επί 11 ώρες, με αθλητικά, ξαναχτυπά [εικόνες] | iefimerida.gr 3


Στο εν λόγω σποτάκι η Davis αναφέρεται ανοιχτά στην αναπηρία του, ενώ δεν διστάζει να τον αποκαλέσει, μέσες-άκρες, υποκριτή.
«Ένα δέντρο έπεσε πάνω στον Greg Abbot. Έκανε μήνυση και πήρε εκατομμύρια. Έκτοτε αφιέρωσε όλη την καριέρα του εναντίον άλλων θυμάτων», λέει η Davis και συνεχίζει επιστρατεύοντας μια σειρά από δικαστικές υποθέσεις και επιχειρήματα του αντιπάλου της.

Η γερουσιαστής που αγόρευε όρθια επί 11 ώρες, με αθλητικά, ξαναχτυπά [εικόνες] | iefimerida.gr 4


«Μια γυναίκα της οποίας ακρωτηρίασαν το πόδι δεν είναι ανάπηρη, γιατί έχει πρόσθετο μέλος», «Aπέρριψε ένα θύμα βιασμού που μήνυσε μια εταιρεία επειδή απέτυχε να κάνει έλεγχο ιστορικού σε έναν "σεξουαλικό" παραβάτη», «Τάχθηκε με ένα νοσοκομείο το οποίο μήνυσαν γιατί δεν σταμάτησε έναν επικίνδυνο χειρουργό που παρέλυε ασθενείς».
Φυσικά, οι αντιδράσεις δεν άργησαν να εκδηλωθούν. Οι υπεύθυνοι της καμπάνιας του Abbott δήλωσαν πως «πρόκειται για το πιο χαμηλό επίπεδο στην Ιστορία που έχει πέσει κάποιος που επιδιώκει να αντιπροσωπεύει το Τέξας», ενώ το περιοδικό TIME σχολίασε το γεγονός απονέμοντάς της το βραβείο για την πιο κακοσχεδιασμένη και απερίσκεπτη πολιτική διαφήμιση του 2014. Από το protagon.gr

Η γερουσιαστής που αγόρευε όρθια επί 11 ώρες, με αθλητικά, ξαναχτυπά [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ