Νέο διαζύγιο στην ελληνική σόουμπιζ - Ο ηθοποιός που χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Νέο διαζύγιο στην ελληνική σόουμπιζ - Ο ηθοποιός που χώρισε μετά από πέντε χρόνια γάμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υστερα από δέκα χρόνια σχέσης, πέντε χρόνια γάμου και δύο παιδάκια, ο γνωστός ηθοποιός Τόνυ Δημητρίου και η σύζυγός του Νίνα Αλτάνη αποφάσισαν να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους στη ζωή.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Real News», το ζευγάρι πριν από τρεις μήνες πέρασε μια πολύ σοβαρή κρίση στον γάμο του, την οποία δεν μπόρεσε να ξεπεράσει. Ετσι πριν από λίγο καιρό αποφάσισαν να χωρίσουν και εδώ και λίγο καιρό δεν ζουν πια μαζί.

Πάντως, ο Τόνυ Δημητρίου και η όμορφη, πρώην πλέον, σύζυγός του διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, μιας και οι δύο λειτουργούν με γνώμονα την ευτυχία των δύο παιδιών τους, ηλικίας έξι και τεσσάρων ετών.

Το ζευγάρι είχε γνωριστεί πριν από 10 χρόνια στο μπαρ που διατηρούσε ο ηθοποιός στου Ψυρρή. Η όμορφη παρουσία της Νίνας Αλτάνη κέρδισε αμέσως τον Τόνυ Δημητρίου και αποφάσισε να την κυνηγήσει. Ο γάμος του ζευγαριού έγινε το 2009 στον ναό της Αγίας Σοφίας στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου. Την ίδια ημέρα, μάλιστα, είχαν βαφτίσει και την κόρη τους, ενώ το 2010 ήρθε στον κόσμο και ο γιος τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ