Μπήκαν οι σκούπες στη Φιλοσοφική: Kαθάρισαν τη Σχολή [εικόνες] - iefimerida.gr

Μπήκαν οι σκούπες στη Φιλοσοφική: Kαθάρισαν τη Σχολή [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εδώ και μήνες, η Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών -το δεύτερο, μετά το Πεντάγωνο, μεγαλύτερο κτίριο της Αττικής, που φιλοξενεί πάνω από 20.000 φοιτητές, πανεπιστημιακούς και διοικητικό προσωπικό- παρέμενε στο έλεος των σκουπιδιών και της ακαθαρσίας.

Τα σκουπίδια σχημάτιζαν σωρούς πάνω και κάτω από τους νιπτήρες, σε τουαλέτες που ζέχνουν. Στους διαδρόμους κυκλοφορούν κατσαρίδες, στις αίθουσες χάσκουν πλαστικά μπουκάλια και ποτήρια, ενώ εμφανής είναι η προσπάθεια τα σκουπίδια να περιοριστούν στις γωνίες.

Στο πρόβλημα δόθηκε προσωρινή λύση μετά την κινητοποίηση των εμπλεκόμενων φορέων. Ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Φορτσάκης, ζήτησε τη βοήθεια του Δήμου Αθηναίων για να λυθεί προσωρινά το πρόβλημα.

Ετσι, συνεργεία του Δήμου Αθηναίων καθάρισαν την Κυριακή το κτίριο της Φιλοσοφικής, το οποίο είχε μετατραπεί σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο. Επιστρατεύτηκαν 25-30 εργαζόμενοι καθαριότητας του δήμου και με ειδικά μηχανήματα άλλαξαν την εικόνα της Σχολής.

Φωτό: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ