Στον εισαγγελέα για τον «κουμπαρά» ο Κωνσταντόπουλος - iefimerida.gr

Στον εισαγγελέα για τον «κουμπαρά» ο Κωνσταντόπουλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πόρτα του εισαγγελέα Εφετών Παναγιώτη Παναγιωτόπουλου θα περάσει σήμερα ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΝ Νίκος Κωνσταντόπουλος, προκειμένου να δώσει κατάθεση στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργεί η Εισαγγελία με αφορμή δημοσίευμα αλλά και καταγγελίες του εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρλέτη, αναφορικά με τη συγκέντρωση χρημάτων από επιχειρηματίες προκειμένου να εξασφαλιστούν οι 180 βουλευτές ώστε να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος καταθέτει ως ο πρώτος που είχε μιλήσει για «παροχές» σε βουλευτές προκειμένου να μη γίνουν πρόωρες εκλογές. Υπενθυμίζεται ότι στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» είχε κάνει την εξής δήλωση: «Γίνονται παρασκηνιακές προσπάθειες για να μη γίνουν εκλογές, με πιέσεις, υποσχέσεις, παροχές και ανταλλάγματα που θυμίζουν παλιές, αμαρτωλές εποχές».

Την Παρασκευή κατέθεσε ο Φώτης Κουβέλης, ο οποίος βγαίνοντας από το γραφείο του εισαγγελέα Εφετών κ. Παναγιωτόπουλου έκανε λόγο για τεχνητή πόλωση και πως ο ίδιος δεν διαθέτει στοιχεία για χρηματισμό βουλευτών. Την Πέμπτη στον εισαγγελέα κατέθεσαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης αλλά και ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, ενώ την Τετάρτη ο διευθυντής της εφημερίδας «Kontra News» Αιμίλιος Λιάτσος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ