Βούτσης σε κυβέρνηση: Αναγνωρίστε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πως χρειάζεται κούρεμα και μιλάμε για εθνική συνεννόηση - iefimerida.gr

Βούτσης σε κυβέρνηση: Αναγνωρίστε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πως χρειάζεται κούρεμα και μιλάμε για εθνική συνεννόηση

«Ανοιγμα» Βούτση στη... ΝΔ: Αναγνωρίστε ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και πως χ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αναγνωρίστε ότι χρέος δεν είναι βιώσιμο και χρειάζεται κούρεμα με αναπτυξιακή προοπτική για να κάτσουμε στο τραπέζι της εθνικής συνεννόησης» διαμηνύει ο ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, απαντώντας έτσι σε όσους του ασκούν πιέσεις για εθνική συνεννόηση για το καλό της χώρας.Ειδικότερα ο Νίκος Βούτσης, αναφερόμενος ειδικά στο ζήτημα του χρέους, δήλωσε στο περιθώριο της ΚΕ:

«Το μόνο πεδίο πραγματικής συνεννόησης και συναίνεσης είναι αυτό το οποίο οικοδομείται καθημερινά πάνω στη μόνη ισχύουσα και πρέπουσα γραμμή, δηλαδή της βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους του κουρέματος του μεγαλύτερου μέρους και της αναπτυξιακής λογικής, για να μπορέσει η χώρα να βγει από τα αδιέξοδα αυτής της στρατηγικής και τις επώδυνες πολιτικές συνέπειες αυτής της στρατηγικής.

Αυτό είναι το μόνο πεδίο στο οποίο οποιοσδήποτε μπορεί να προσχωρήσει στον δημόσιο διάλογο για να υπάρχουν οι προϋποθέσεις οι οποίες ζητούνται».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ