Ο παρουσιαστής του Top Gear έφαγε... κλήση για υπερβολική ταχύτητα - iefimerida.gr

Ο παρουσιαστής του Top Gear έφαγε... κλήση για υπερβολική ταχύτητα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να είναι ο παρουσιαστής του Top Gear στο BBC, της πιο «γρήγορης» εκπομπής αυτοκινήτων, όμως φαίνεται πώς ακόμα και στη δική του περίπτωση ο νόμος είναι αμείλικτος. Οπως παραδέχθηκε ο ίδιος ο Τζέρεμι Κλάρκσον, πρόσφατα έφαγε κλήση για υπερβολική ταχύτητα, πρώτη φορά στα 30 χρόνια που έχει το δίπλωμα οδήγησης.

Μιλώντας στην Βρετανική εφημερίδα Sun, ο Κλάρκσον αναφέρει ότι τον «έπιασε» μία κάμερα κυκλοφορίας καθώς ταξίδευε από το Γουίτμπι στο Λονδίνο. Οπως είπε ο ίδιος «δυστυχώς έτρεχα πάρα πολύ και ήταν αδύνατον να με παραβλέψουν»

Μάλιστα ο ίδιος πριν από περίπου ένα μήνα είχε επικρίνει δημόσια το γεγονός ότι υπάρχουν τόσες πολλές κάμερες ελέγχου κυκλοφορίας στους βρετανικούς δρόμους. «Φαίνεται πώς μου την έφεραν» πρόσθεσε.

Ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που ο Κλάρκσον «το πατάει», αφού το 2008 είχε επικριθεί όταν παραδέχθηκε σε συνέντευξη του ότι έχει οδηγήσει με 280 km/h σε δημόσιο δρόμο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ