Ελένη Κούρκουλα: Ο κάθε Ελληνας ήταν ένας μικρός «Τσοχατζόπουλος» - iefimerida.gr

Ελένη Κούρκουλα: Ο κάθε Ελληνας ήταν ένας μικρός «Τσοχατζόπουλος»

Ελένη Κούρκουλα: Ο κάθε Ελληνας ήταν ένας μικρός «Τσοχατζόπουλος»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συνέχεια του «σάπιου συστήματος» χαρακτήρισε η Ελένη Κούρκουλα τον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ δήλωσε ότι ο κάθε Ελληνας κρύβει μέσα του έναν μικρό Ακη Τσοχατζόπουλο.

«Δεν είμαστε ένας βαθιά αλλοτριωμένος λαός;», διερωτήθηκε η πρώην βουλευτής και υπουργός, μιλώντας στην «Εφημερίδα των Συντακτών» και πρόσθεσε: «Μη σας φανεί ακραίο, αλλά μήπως ο κάθε Ελληνας δεν ήταν ένας μικρός, μικρός "Τσοχατζόπουλος"; Δήλωσε κανείς την πραγματική αξία του σπιτιού που αγόρασε;».

Μιλώντας για το ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι «το αλλοτριωμένο κομμάτι του στηρίζει τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ», ενώ πρόσθεσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ένα άγνωστο κόμμα αλλά η συνέχεια του σάπιου συστήματος». Ακόμη έκανε λόγο για «βαθύ, παρακμιακό ΠΑΣΟΚ» που έτρωγε από το κράτος και τώρα διεκδικεί την εξουσία, ενώ αναφερόμενη στον εαυτό της δήλωσε «περαστική» από την πολιτική.

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ