Παπαδημούλης: Παραμύθι ότι το Χρηματιστήριο πέφτει εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ - iefimerida.gr

Παπαδημούλης: Παραμύθι ότι το Χρηματιστήριο πέφτει εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ

Παπαδημούλης: Παραμύθι ότι το Χρηματιστήριο πέφτει εξαιτίας του ΣΥΡΙΖΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ως παραμύθι χαρακτήρισε ο Δημήτρης Παπαδημούλης τη θεωρία ότι η πτώση του Χρηματιστηρίου οφείλεται στον ΣΥΡΙΖΑ, ενώ πρόσθεσε ότι η εξαγγελία του Αντώνη Σαμαρά για έξοδο από το μνημόνιο δείχνει το άγχος του πρωθυπουργού για τις εκλογές.

«Η θεωρία ότι, όταν πέφτει το Χρηματιστήριο και ανεβαίνουν τα spreads, φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και, όταν ανεβαίνει το Χρηματιστήριο και πέφτουν τα spreads, αυτό οφείλεται σε "μαγικές κινήσεις" Σαμαρά, είναι παραμύθια, που δεν τα πιστεύουν ούτε τα μικρά παιδιά», είπε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μιλώντας στο Mega.

Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι ανοησία να υποστηρίζει η κυβέρνηση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να μείνουμε στο μνημόνιο, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει την έξοδο από το μνημόνιο. «Ημασταν εξαρχής εναντίον του μνημονίου με συνέπεια», επισήμανε.

Ακόμη, αναφερόμενος στην εξαγγελία του πρωθυπουργού για έξοδο από το μνημόνιο, ο κ. Παπαδημούλης ανέφερε ότι αυτό δείχνει άγχος για τις εκλογές. Οπως είπε, η εξαγγελία δεν είναι ειλικρινής και έγινε «για λόγους εκλογικού άγχους, επειδή καταρρέουν στις δημοσκοπήσεις και έγινε βιαστικά, πρόωρα, χωρίς καμία προετοιμασία και συνεννόηση».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ