«Μπλέξιμο» στη Λαμία: Αφρικανός ποδοσφαιριστής καταγγέλλει ότι η ομάδα του τον απέκλεισε εξαιτίας του Εμπολα - iefimerida.gr

«Μπλέξιμο» στη Λαμία: Αφρικανός ποδοσφαιριστής καταγγέλλει ότι η ομάδα του τον απέκλεισε εξαιτίας του Εμπολα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας απέκλεισε από κάθε αθλητική δραστηριότητα τον Τζον Καμαρά, ο οποίος πρόσφατα ταξίδεψε στην Αφρική για να αγωνιστεί με την εθνική ομάδα της Σιέρα Λεόνε.Το γεγονός καταγγέλλει ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής στο BBC Sport υποστηρίζοντας ότι η ομάδα του ζήτησε να απέχει από κάθε δραστηριότητα γιατί υπάρχει φόβος ότι έχει μολυνθεί από τον Εμπολα.

«Η ομάδα μου είπε ότι δεν πρέπει να βρίσκομαι με τους συμπαίκτες μου για 15-21 ημέρες καθώς βρέθηκα στην Αφρική για παιχνίδι και εξαιτίας του ιού Έμπολα», ανέφερε ο Καμαρά στο BBC σημειώνοντας ότι «Μου εξήγησαν πως θα έπρεπε να μείνω εσώκλειστος στο σπίτι ή θα έπρεπε να φύγω στο εξωτερικό για να δω την οικογένειά μου, όχι όμως να προπονηθώ».

Ο παίκτης, πάντως, υποστηρίζει ότι δεν μετέβει στη Σιέρα Λεόνε και πως η τελευταία φορά που βρέθηκε στη χώρα ήταν για τα προκριματικά του Παγκοσμίοπυ Κυπέλλου.

Λαμία: Δώσαμε άδεια για ψυχολογικούς λόγους

Από την πλευρά της η διοίκηση της ομάδας, δια στόματος του προέδρου, Πανουργιά Παπαϊωάννου, υποστηρίζει ότι η άδεια δόθηκε για ψυχολογικούς λόγους και όχι επειδή υπάρχει πρόβλημα.
«Η άδεια δόθηκε για ψυχολογικούς λόγους και όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος βρίσκεται στην Αθήνα και θα μπει κανονικά στις προπονήσεις από βδομάδα με τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον παίκτη που δεν υπολογιζόταν άλλωστε για τον αγώνα με το Φωκικό. Δεν υπήρχε από την πλευρά της ομάδας καμία διάθεση για να αποκλειστεί» τόνισε ο κ. Παπαϊωάννου στο starsports

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ