Η Porsche θα... μαρσάρει μέσα στην Καπέλα Σιξτίνα -Τι θα συμβεί στη μυστική εκδήλωση που σπάει το άβατο στο Βατικανό - iefimerida.gr
ΚΟΣΜΟΣ 

Η Porsche θα... μαρσάρει μέσα στην Καπέλα Σιξτίνα -Τι θα συμβεί στη μυστική εκδήλωση που σπάει το άβατο στο Βατικανό

Η γερμανική φίρμα θα είναι η πρώτη εταιρεία που θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στην Καπέλα Σιξτίνα στο Βατικανό, έπειτα από αντίστοιχη άδεια του Πάπα Φραγκίσκου.Μέχρι πρότινος, το διάσημο παρεκκλήσι που φέρει την καλλιτεχνική υπογραφή ζωγράφων όπως ο Sandro Botticelli ο Pietro Perugino, ο Domenico Ghirlandaio και φυσικά ο Michelangelo, δεν φιλοξενούσε παρά μόνο εκκλησιαστικές εκδηλώσεις, ωστόσο ο Πάπας Φραγκίσκος αποφάσισε να άρει το άβατο στις ιδιωτικές εταιρείες προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπίες.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα πενθήμερου ταξιδιού που έχει δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα του Porsche Travel Club, αύριο περίπου 40 φιλοξενούμενοι της Porsche θα παρακολουθήσουν ένα κονσέρτο στην Καπέλα Σιξτίνα κατ ' αποκλειστικότητα, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει δείπνο στο μουσείο του Βατικανού, «στη σκιά αριστουργημάτων του Michelangelo και του Rafael», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο πρόγραμμα.

Το «αντίτιμο» ενοικίασης της Καπέλα Σιξτίνα για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων από ιδιωτικές εταιρείες παραμένει άγνωστο, ωστόσο το ποσό που θα πληρώσουν οι συμμετέχοντες για το σύνολο της πενθήμερης εκδρομής του Porsche Travel Club κυμαίνεται από 4.590 έως 4.990 ευρώ.

Όπως και να 'χει, ο Πάπας Φραγκίσκος δεν πρόκειται να παραβρεθεί στην εκδήλωση, ενώ εκπρόσωπος της Porsche αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε για την ταυτότητα των 40 ατόμων που θα δώσουν το «παρών» στο κονσέρτο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ