Τα ζώδια της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 17 Οκτωβρίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Για σας τους Κριούς η Παρασκευή και το Σάββατο διαφαίνονται αρκετά ευχάριστες ημέρες, οι οποίες ευνοούν την συναισθηματική σας ζωή. Γενικότερα όμως, οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με τις οικονομικές, τις κληρονομικές ή τις φορολογικές σας υποθέσεις θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα. Είστε μεν πολύ δραστήριοι, τα λάθη όμως και οι υπερβολές μπορεί να σας κοστίσουν. Προσέχετε, λοιπόν.

Ταύρος

Εσείς οι Ταύροι, την Παρασκευή και το Σάββατο μπορείτε να έρθετε πιο κοντά σε σημαντικές, οικογενειακές σας καταστάσεις. Θέλετε να βοηθήσετε την οικογένειά σας ή να ρυθμίσετε θέματα της ακίνητης περιουσίας σας, όμως, σε γενικές γραμμές, έχετε μια δόση υπερβολής, που θα πρέπει να την προσέχετε. Η έκλειψη Ηλίου επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, έτσι θα πρέπει να μελετήσετε πολύ προσεκτικά τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Φροντίστε βέβαια να το κάνετε πριν δημιουργηθούν απρόβλεπτες καταστάσεις, οι οποίες θα σας φορτίσουν και θα σας ζημιώσουν. Προσέχετε, λοιπόν. Την Κυριακή, καλό θα ήταν να δείτε τα αγαπημένα, πολύ σημαντικά για σας πρόσωπα.

Δίδυμοι

Εσείς οι Δίδυμοι την Παρασκευή και το Σάββατο θα έχετε επαφές με σημαντικούς ανθρώπους, θα μιλήσετε, θα συζητήσετε. Να θυμάστε όμως ότι ο ανάδρομος Ερμής δημιουργεί κάποιες παρεξηγήσεις και παρανοήσεις, όπως επίσης και κάποια λάθη, τα οποία θα πρέπει να αποφύγετε. Αυτή την περίοδο η συναισθηματική σας ζωή είναι αρκετά μπερδεμένη. Την Κυριακή θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα πρόσωπα της οικογένειάς σας γενικότερα. Οτιδήποτε έχει σχέση με την εργασία σας ή με την υγεία σας θα πρέπει να το προσέξετε ιδιαίτερα. Η κούραση, αλλά και η ενασχόλησή σας γενικά με πολλά πράγματα ταυτόχρονα, ενδεχομένως να σας εξασθενίσει. Προσέχετε, λοιπόν!

Καρκίνος

Για σας τους Καρκίνους που είστε γεννημένοι την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας, περιέργως, η έκλειψη αυτή μπορεί να φέρει κάποιες αλλαγές ιδιαίτερα ευνοϊκές τόσο για την συναισθηματική σας ζωή, όσο και για τα επιχειρηματικά σας σχέδια. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Την Παρασκευή και το Σάββατο ασχολείστε περισσότερο με τα σημαντικά οικονομικά σας θέματα, τα οποία αυτή τη στιγμή δεν έχουν μια ξεκάθαρη εικόνα. Τις επόμενες ημέρες, ενδεχομένως να επιλύσετε κάποια θέματα τα οποία έχουν σχέση με τα οικονομικά της οικογένειάς σας. Γενικότερα, όμως, η έκλειψη αυτή δεν είναι δυσαρμονική για το ζώδιό σας. Μπορώ μάλιστα να πω ότι ο Κρόνος είναι ακόμη ένας σταθερός σύμμαχός σας στην προσπάθεια που κάνετε να σταθεροποιήσετε μια σχέση, μια συνεργασία, μια δουλειά.

Λέων

Με την Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, το τριήμερο αυτό είναι πραγματικά αφιερωμένο σε σας, αγαπητοί Λέοντες! Μπορείτε τώρα να χαρείτε και να διασκεδάσετε, όμως δεν παύει να υπάρχει μια υπερβολή. Ο Δίας είναι μεν στο ζώδιό σας, ευνοώντας την επέκταση της ζωής σας, αλλά σας κάνει και υπεραισιόδοξους! Προσπαθήστε λοιπόν, όσο είναι δυνατόν, να περιορίσετε τις απαιτήσεις αλλά και την επέκτασή σας γενικότερα, μέχρι να βεβαιωθείτε ότι η εικόνα που σας δίνει ο Δίας είναι πραγματική. Την Κυριακή, προσέξτε ένα οικονομικό σας θέμα. Παρόλα αυτά, τα πράγματα προωθούνται κατά τον καλύτερο τρόπο αυτόν τον καιρό, καθώς είστε πολύ δυναμικοί και δραστήριοι. Η εκπλήρωση πολλών από αυτά που επιδιώκετε αυτή την περίοδο οφείλονται στις δικές σας προσπάθειες.

Παρθένος

Για εσάς, Παρθένοι μου, με αρκετούς πλανήτες να κινούνται αυτή την περίοδο στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, υπάρχει ένα άγχος για τα οικονομικά σας αλλά και γενικότερα για την δράση σας. Προσέχετε, λοιπόν. Αυτή είναι μια περίοδος στη διάρκεια της οποίας θα πρέπει να κρατάτε μικρό καλάθι για οτιδήποτε συμβαίνει. Την Κυριακή, με την Σελήνη να περνά στο δικό σας ζώδιο, θα ασχοληθείτε με τα πολύ προσωπικά σας, σημαντικότατα θέματα. Μετά τις 25 Οκτωβρίου, που ο κυβερνήτης σας, ο Ερμής, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία, θα δείτε να προωθείται ένα οικονομικό σας θέμα. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 14 Σεπτεμβρίου θα πρέπει να προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ο Άρης σας ωθεί σε βιασύνη, η οποία όμως ουσιαστικά δεν είναι εποικοδομητική.

Ζυγός

Η Παρασκευή και το Σάββατο είναι μέρες γεμάτες πολύ σημαντικά γεγονότα για σας τους Ζυγούς. Οι φίλοι είναι κοντά σας. Οποιοδήποτε θέμα έχει σχέση με την κοινωνική σας ζωή τώρα ευνοείται. Ο ανάδρομος Ερμής στο δικό σας ζώδιο μπορεί να σας οδηγεί σε κάποιες συζητήσεις και αποφάσεις, οι οποίες όμως δεν είναι αυτές που ουσιαστικά θα καθορίσουν την πορεία της ζωής σας. Έτσι, λοιπόν, θα πρέπει να περιμένετε λίγες μέρες ακόμη. Η έκλειψη Ηλίου (για την οποία θα μιλήσουμε αναλυτικά την ερχόμενη εβδομάδα) επηρεάζει τα οικονομικά σας. Ακόμη προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο αλλά και τον τρόπο που κινείστε. Μην τρέχετε όταν οδηγείτε. Γενικότερα, προσέχετε στις συζητήσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, γιατί υπάρχει κίνδυνος να τα στεναχωρήσετε. Ο Άρης μπορεί να σας οδηγεί σε μια λεκτική επίθεση προς φίλους και συγγενείς, κάτι που βεβαίως μπορεί να τους πληγώσει.

Σκορπιός

Η έκλειψη Ηλίου έχει ήδη αρχίσει να επηρεάζει εσάς τους Σκορπιούς. Λόγω του ότι η επιρροή της έκλειψης αυτής θα έχει σταθερότητα, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε πολύ όλον τον χρόνο. Μην κάνετε υπερβολές και αποφύγετε να κάνετε έξοδα. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συμφωνίες ενδεχομένως να σας φορτίζουν. Μην κοινολογείτε τα σχέδιά σας και μην δίνετε αφορμές για σχόλια.

Τοξότης

Σε εσάς τους Τοξότες η Σελήνη στον Λέοντα δίνει μια άνεση κινήσεων, σας φέρνει σε επαφή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά και σας βοηθά στις συζητήσεις σας. Η κοινωνική σας ζωή γενικότερα είναι ιδιαίτερα ευχάριστη. Ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 10 Δεκεμβρίου μπορείτε τώρα να ρυθμίσετε πολλά πράγματα. Όμως, τα θέματα της υγείας ή της εργασίας σας απαιτούν προσοχή. Με την έκλειψη Ηλίου να πραγματοποιείται στο προηγούμενο από σας ζώδιο, θα πρέπει είτε να συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που σας έχουν ανάγκη, είτε θα πρέπει να φροντίσετε γενικότερα τον εαυτό σας. Πάντως, είναι μια περίοδος η οποία έχει να σας δώσει πολλά.

Αιγόκερως

Η έκλειψη Ηλίου δεν επηρεάζει άσχημα εσάς τους Αιγόκερους που έχετε γεννηθεί την πρώτη ημέρα του ζωδίου σας. Αντίθετα, σας δίνει την ευκαιρία να δράσετε, ενώ θα έχετε και την βοήθεια των φίλων σας. Όμως, στην κοινωνική αλλά και την επαγγελματική σας ζωή, παρά το γεγονός ότι είναι γεμάτες χαρές και επιτυχίες, ίσως υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις και κάποιες αναθεωρήσεις, θα έλεγα, αυτή την περίοδο. Αν ένα θέμα σας καθυστερεί, ίσως, για να φτάσετε στο σημείο που εσείς θέλετε, θα πρέπει να περιμένετε λίγο (μετά τις 25 Οκτωβρίου). Θυμηθείτε, κάποια θέματα οικογένειας και ακίνητης περιουσίας σας καλούν να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτή την περίοδο.

Υδροχόος

Μπορεί η έκλειψη Ηλίου να επηρεάζει εσάς τους Υδροχόους που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, όμως, ουσιαστικά, τα ταξίδια, οι επαφές και οι πνευματικές εργασίες ευνοούνται κατά τον καλύτερο τρόπο για σας. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε. Βέβαια, με τον ανάδρομο Ερμή, τα σχέδιά σας δεν ολοκληρώνονται ακόμη, όμως μετά τις 25 Οκτωβρίου θα ολοκληρωθούν. Ο Δίας ευνοεί τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Μόνο εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 12 Φεβρουαρίου, για δύο μήνες ακόμη, θα πρέπει να προσέχετε τον επαγγελματικό αλλά και τον κοινωνικό σας τομέα, μέχρι ο Κρόνος να αποχωρήσει από τη θέση επιρροής για το δικό σας ζώδιο.

Ιχθείς

Η έκλειψη Ηλίου της επόμενης εβδομάδας επηρεάζει, με θετικό όμως τρόπο, εσάς τους Ιχθύς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας. Σας ανοίγει νέους δρόμους και σας βοηθά να χαράξετε μια νέα, σημαντική πορεία. Ωστόσο, γενικότερα, για εσάς τους Ιχθύς, τόσο σε οικονομικό όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο υπάρχει ακόμη κάποια αβεβαιότητα, η οποία σας φορτίζει. Φανείτε συνεπείς με τα οικονομικά σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σας θα πρέπει να προσέχετε. Ο Άρης φέρνει κρυολογήματα, μικροατυχήματα αλλά και εντάσεις.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ