Αγριος τσακωμός του Πικέ με αστυνομικούς στη Βαρκελώνη για μία κλήση -«Να πληρώσει ο πατέρας σας, όχι εγώ» - iefimerida.gr

Αγριος τσακωμός του Πικέ με αστυνομικούς στη Βαρκελώνη για μία κλήση -«Να πληρώσει ο πατέρας σας, όχι εγώ»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οργή του Ζεράρ Πικέ είχαν να αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί του αεροδρομίου της Βαρκελώνης όταν έκοψαν κλήση στο αυτοκίνητο του Ισπανού, επειδή ο αδερφός του είχε παρκάρει επί 15 λεπτά στο χώρο στάθμευσης των λεοφωρείων και των ταξί.

Ο Πικέ βγήκε εκνευρισμένος από το αυτοκίνητο και επιτέθηκε φραστικά στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με την μαρτυρία τους, ο Ισπανός αμυντικός χρησιμοποίησε βαρύτατες εκφράσεις λέγοντας χαρακτηριστικά. «Το κάνετε επειδή είμαι διάσημος. Δεν έχετε λεφτά και το κάνετε απλά για την προμήθειά σας. Θα μιλήσω με τους ανωτέρους σας. Φοράτε μια στολή και νομίζετε ότι κυβερνάτε όλο τον κόσμο. Το επάγγελμά σας με αηδιάζει. Δεν θα πληρώσω εγώ το πρόστιμο αλλά ο πατέρας σας» φέρεται να είπε ο Πικέ στους αστυνομικούς ενώ στη συνέχεια πήρε την κλήση από τα χέρια του αδερφού του και την έσκισε.

Αγριος τσακωμός του Πικέ με αστυνομικούς στη Βαρκελώνη για μία κλήση -«Να πληρώσει ο πατέρας σας, όχι εγώ» | iefimerida.gr 0

Μια ημέρα αργότερα, ο ίδιος με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ζήτησε συγγνώμη, τονίζοντας πάντως ότι ο Τύπος της χώρας έδωσε μεγαλύτερη έκταση στο γεγονός από αυτό που πραγματικά συνέβη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ