Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Ζαρίφη με μαγιό [εικόνα] - iefimerida.gr

Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Ζαρίφη με μαγιό [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κατερίνα Ζαρίφη έχει αποδείξει πολλές φορές ότι, εκτός από το ατελείωτο χιούμορ που διαθέτει, ξέρει και να αυτοσαρκάζεται.

Η παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα έχει χάσει πάρα πολλά κιλά τελευταία, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη όπου συμμετέχει αποφάσισε να δείξει μια φωτογραφία της με μαγιό, μιας και είναι μια από τις σελέμπριτι που ο φακός των παπαράτσι δεν έχει «συλλάβει» ποτέ σε κάποια παραλία.

Ετσι ανακοίνωσε ότι ήρθε η ώρα να τη δουν όλοι με μαγιό και παρουσίασε μια φωτογραφία της με μπικίνι.... Αλλά επειδή μιλάμε για την Κατερίνα Ζαρίφη, που κάνει πλάκα με τα πάντα, η φωτογραφία δεν ήταν κανονική, αλλά προϊόν κολάζ, με το κεφάλι της παρουσιάστριας να έχει επικολληθεί σε ένα άλλο γυναικείο σώμα και να ποζάρει δίπλα σε έναν καλογυμνασμένο άντρα.

«Μια μικρή λεπτομέρεια, όμως... Φαίνεται πως έχουν ανοίξει λίγο το σώμα για να ταιριάζει με το κεφάλι μου», σχολίασε αστειευόμενη η παρουσιάστρια, ενώ όλοι ξέσπασαν σε γέλια.

Η πρώτη φωτογραφία της Κατερίνας Ζαρίφη με μαγιό [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ