Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Σήμερα είναι μια πολύ καλή ημέρα για την συναισθηματική σας ζωή! Για σας τους Κριούς που έχετε γεννηθεί την πρώτη μέρα του ζωδίου σας, τα πράγματα είναι πολύ ευνοϊκά. Ωστόσο, οι συζητήσεις που μπορεί να έχετε με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας ενδεχομένως να μην αποδίδουν όσο πιστεύετε, ιδιαίτερα για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13-14 Απριλίου. Προσέχετε τον τρόπο που χειρίζεστε τον λόγο, δεν αποκλείεται να είστε υποκειμενικοί. Αντίθετα, η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί τις σχέσεις σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Απριλίου, πολύ δε περισσότερο αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 8. Η δράση σας είναι θεαματική, ενώ σιγά σιγά οι καταστάσεις βελτιώνονται. Μετά το μεσημέρι, αποφύγετε τις λαθεμένες εκτιμήσεις.

Ταύρος

Ταύροι μου, παρά τον σπουδαίο αγώνα που κάνετε για να προωθήσετε τα οικονομικά σας, σήμερα, αν στον χώρο της εργασίας σας μιλήσετε για ένα οικονομικό θέμα, ενδεχομένως να μην έχετε την ανταπόκριση που περιμένετε. Η οικογένειά σας σας καλεί να ασχοληθείτε μαζί της. Προσέχετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας Ο τομέας της δουλειάς ή της υγείας σας σας απασχολεί γενικότερα. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας, καλό είναι να ελέγξετε μια και δύο φορές την θεραπεία που σας δίνεται ή γενικότερα τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων και την φαρμακευτική αγωγή που ενδεχομένως να λάβετε. Ένας νέος δρόμος ανοίγεται μπροστά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στην 1η Μαΐου, με νέα δεδομένα και νέες καταστάσεις να έρχονται στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις σας με πρόσωπα κύρους ή με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ενδεχομένως σήμερα να μην πάρουν τον δρόμο που θέλετε, καθώς αναθεωρείτε τις σκέψεις και τις αποφάσεις σας. Δεν είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή, όμως ο ανάδρομος Ερμής ίσως δημιουργεί απρόβλεπτα γεγονότα. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 13 Ιουνίου έχετε ένταση, ενώ θα πρέπει να προσέχετε κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Αποφύγετε τις διενέξεις και τις συγκρούσεις με τον σύντροφό σας ή με τους συνεργάτες σας. Εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 25 Μαΐου μπορεί να κάνετε κάποια λάθη. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 9 Μαΐου ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή, ενώ κάποια καινούργια πράγματα έρχονται στην ζωή σας. Είναι μια θεαματική περίοδος αυτή, η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε μια αλλαγή ζωής. Προσπαθήστε να επωφεληθείτε.

Καρκίνος

Εσάς τους Καρκίνους σάς απασχολεί άμεσα ένα οικονομικό σας θέμα. Όμως τα οικογενειακά σας θέματα είναι αυτά που σας απασχολούν περισσότερο, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 15-16 Ιουλίου. Κάποιες οικογενειακές υποθέσεις, ένα θέμα με τα παιδιά ή ένα ζήτημα με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα σας ενοχλήσει σήμερα. Ωστόσο, μην αναμίξετε οικογενειακούς φίλους ή συγγενείς στις οικογενειακές σας υποθέσεις. Στον χώρο της δουλειάς σας θα πρέπει να προσέξετε, γιατί είναι πιθανό να είστε αρκετά πιεστικοί. Τα σχέδια που έχετε τώρα σταθεροποιούνται. Σιγά σιγά βάζετε σε μια πορεία την ζωή σας, ειδικά εσείς που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15 Ιουλίου. Ένα οικονομικό σας θέμα μπορεί αυτή τη στιγμή να καθυστερεί, όμως θα επιλυθεί.

Λέων

Μια συνάντηση που θα έχετε σήμερα εσείς οι Λέοντες με νεαρά πρόσωπα ίσως δεν αποδώσει όσο εσείς θέλετε, καθώς είστε υποκειμενικοί στις απόψεις σας. Οι εκδρομές, οι μετακινήσεις και οι συζητήσεις, στην διάρκεια των οποίων θα συναντήσετε φίλους, ευνοούνται, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 11-13 Αυγούστου. Η περίοδος αυτή, μια πολύ καλή περίοδος όντως, μπορεί να σας οδηγήσει στο σημείο που επιθυμείτε. Κάποιες καθυστερήσεις, οι οποίες ίσως οφείλονται σε πρόσωπα το περιβάλλοντός σας ή σε ένα οικονομικό ζήτημα, σας εκνευρίζουν, αλλά θα επιλυθούν. Κάποιες παλιές υποθέσεις ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο τώρα.

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι σήμερα έχετε αρκετά άγχη, τα οποία έχουν σχέση με την πορεία της ζωής σας. Αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 28 Αυγούστου, αποφύγετε να έρθετε σε σύγκρουση με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Ίσως ακολουθείτε ένα δρόμο ο οποίος είναι απατηλός. Τα οικονομικά σας είναι αυτά που σας αγχώνουν αυτόν τον καιρό, ενώ τα σχέδιά σας σταθεροποιούνται γενικότερα. Εσείς που έχετε γεννηθεί μετά τις 15 Σεπτεμβρίου προφυλαχτείτε από κρυολογήματα και μικροατυχήματα. Ακόμη υπάρχει ένταση σε θέματα που έχουν σχέση με την οικογένειά σας. Άλλοι κάνετε μετακινήσεις, μετακομίσεις, επισκευές στο σπίτι, γενικά σας απασχολεί κάτι που έχει σχέση με το σπίτι και την οικογένειά σας.

Ζυγός

Για σας τους Ζυγούς σήμερα είναι μια ευχάριστη μέρα, με την Σελήνη να σας φέρνει κοντά σε φιλικά σας πρόσωπα. Όμως, για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 15-16 Οκτωβρίου οι συζητήσεις που μπορεί να κάνετε δεν αποδίδουν αυτό που θέλετε. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί βέβαια να φέρνει στην επιφάνεια κάποιες παλιές, πολύ σημαντικές υποθέσεις, οι οποίες όμως δεν τελειώνουν από την μια στιγμή στην άλλη, παρά το γεγονός ότι η Αφροδίτη, η οποία έχει εγκατασταθεί στο ζώδιό σας, αλλά και ο Δίας ευνοούν τα σχέδιά σας, ειδικά αν έχετε γεννηθεί γύρω στις 11 Οκτωβρίου. Γενικά, έστω και αν υπάρχει φόρτιση, τα πράγματα βελτιώνονται.

Σκορπιός

Για σας τους Σκορπιούς σήμερα είναι μια ιδιαίτερα καλή ημέρα, η οποία οδηγεί τα σχέδιά σας σε επιτυχία. Υπάρχει όμως ένα ατελείωτο άγχος, το οποίο αυτόν τον καιρό σάς φορτίζει. Οι μυστικές επαφές και οι μυστικές συναντήσεις ευνοούνται. Συμπαρασταθείτε σε πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας και μην κοινοποιείτε τα σχέδιά σας. Αποδεχθείτε μια σημαντική πρόσκληση που θα σας γίνει. Τα έξοδα τρέχουν.

Τοξότης

Σήμερα εσείς οι Τοξότες ίσως έχετε μια συζήτηση με κάποιους φίλους ή με πρόσωπα του περιβάλλοντός σας, η οποία όμως δεν θα ολοκληρωθεί. Εσείς οι Τοξότες, ειδικά του Δεκεμβρίου, βρίσκεστε σε μια πολύ καλή περίοδο, για να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Τα ταξίδια στο εξωτερικό, οι επαφές και οι συμφωνίες που θέλετε να κάνετε ευνοούνται. Εσείς που έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας, ή έχετε πλανήτες σε μοίρες που αντιστοιχούν σε αυτές τις ημερομηνίες γέννησης, προσέχετε τις επιλογές σας.

Αιγόκερως

Εσείς οι Αιγόκεροι σήμερα θα ρυθμίσετε ένα οικονομικό σας θέμα. Στα επαγγελματικά και τα κοινωνικά σας ζητήματα τα πράγματα είναι κάπως μπερδεμένα, ειδικά για σας που έχετε γεννηθεί γύρω στις 13 Ιανουαρίου. Μια συζήτηση που μπορεί να κάνετε με πρόσωπα κύρους ενδεχομένως να μην έχει το αποτέλεσμα που εσείς θέλετε. Το άγχος για την οικογένειά σας δεν λείπει.

Υδροχόος

Για σας τους Υδροχόους η Σελήνη απέναντι από το δικό σας ζώδιο σάς δημιουργεί φόρτιση σε σχέση με τον σύντροφό σας ή τους συνεργάτες σας. Κάποια σχέδιά σας για ταξίδια, για σπουδές ή για νομικές υποθέσεις καθυστερούν. Ουσιαστικά όμως βρίσκεστε σε μια αρκετά καλή φάση. Ο Κρόνος επηρεάζει εσάς που έχετε γεννηθεί μετά τις 11 Φεβρουαρίου, φορτώνοντας σας με πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις. Προσέχετε τον επαγγελματικό ή τον κοινωνικό σας χώρο.

Ιχθείς

Ένα θέμα της εργασίας σας έρχεται τώρα στο προσκήνιο για σας τους Ιχθύς. Ένα οικονομικό ή ένα συναισθηματικό σας θέμα, το οποίο καθυστερεί, σας φορτίζει. Γενικότερα όμως βρίσκεστε σε μια περίοδο, κατά την οποία μπορείτε σιγά σιγά να σταθεροποιήσετε πολλά από τα σχέδιά σας. Τα σχέδια αυτά θα ολοκληρωθούν αργά και σταθερά. Στον οικονομικό και στα συναισθηματικό σας τομέα τα πράγματα παίζουν.

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ