53χρονη Ολλανδή ψάχνει απεγνωσμένα στην Κρήτη για να βρει τη μητέρα της [εικόνες] - iefimerida.gr

53χρονη Ολλανδή ψάχνει απεγνωσμένα στην Κρήτη για να βρει τη μητέρα της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Γεννήθηκε στην Κρήτη, αλλά μεγάλωσε στην Ολλανδία. Οι βιολογικοί της γονείς την άφησαν σε ένα βρεφοκομείο για μία καλύτερη τύχη, μαζί με ένα σημείωμα.


Η 53χρονη Ολλανδή Αντουανέτα ντε Μπερ έχει βάλει σκοπό της ζωής της να βρει τη γυναίκα που την έφερε στη ζωή. Έχει κινήσει γη και ουρανό για να βρει τις ρίζες της και στην προσπάθεια αυτή ζητά βοήθεια από τους Κρητικούς.
Στις αρχές Αυγούστου, μέσω των social media, ζήτησε από τους πολίτες της Ελλάδας να τη βοηθήσουν στην αναζήτησή της. Τότε είχε γράψει: «Αγαπητοί φίλοι από την Κρήτη και όλη την Ελλάδα. Ζητάμε εναγωνίως τη βοήθειά σας για να βρεθούν οι βιολογικοί γονείς της Αντουανέτας. Οποιαδήποτε πληροφορία σας μπορεί να μας βοηθήσει να φτάσουμε στον σκοπό μας. Η Αντουανέτα έχει περάσει όλη της τη ζωή για να γνωρίσει τη γυναίκα που της πρόσφερε ζωή».


Η Αντουανέτα γεννήθηκε στις 12 Απριλίου 1961. Αφέθηκε στη βρεφοδόχο του Γερωνυμάκειου Βρεφοκομείου στο Ηράκλειο Κρήτης. Μαζί με το βρέφος, η μητέρα της άφησε ένα γράμμα.


Πρόσφατα, η 53χρονη Αντουανέτα ντε Μπερ ήρθε στο Ηράκλειο και μοίρασε φυλλάδια ζητώντας οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να της δώσει βοήθεια.
Κρατώντας στο χέρι φωτογραφίες και στοιχεία που έχει συλλέξει από την πολύχρονη έρευνά της για τους βιολογικούς της γονείς, μιλούσε με τους περαστικούς, με μόνο σκοπό να μάθει ποιες είναι οι ρίζες της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ