Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη -Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες - iefimerida.gr

Θανατηφόρο τροχαίο στην Πέτρου Ράλλη -Δύο νεκροί και τρεις τραυματίες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νεκρούς και τρεις τραυματίες σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη.

Στο τροχαίο εμπλέκονται τρία ΙΧ, εκ των οποίων ένα Smart, το οποίο παρέσυρε πεζούς.

Πώς συνέβη η τραγωδία στην Πέτρου Ράλλη

Ολα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός του Smart τράκαρε με ταξί στην Πέτρου Ράλλη και δεν σταμάτησε. Αντιθέτως, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα για να ξεφύγει από το σημείο. Ωστόσο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και παρέσυρε πεζούς και παρκαρισμένα ΙΧ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του Smart, ένας 27χρονος Αλβανός, έτρεχε στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας της Πέτρου Ράλλη, στο ύψος της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, έχασε τον έλεγχο κοντά σε περίπτερο και παρέσυρε πεζούς και τραπεζοκαθίσματα καφετέριας. Στη συνέχεια το ΙΧ προσέκρουσε σε κολόνα, αναποδογύρισε και προκάλεσε καραμπόλα με άλλα δύο αυτοκίνητα. Το αποτέλεσμα ήταν δύο άνθρωποι να χάσουν ακαριαία τη ζωή τους και τρεις να τραυματιστούν.

Χάος και σύγχυση για τον αριθμό των νεκρών και των τραυματιών

Σύγχυση επικράτησε αρχικά ανάμεσα σε Αστυνομία και Πυροσβεστική όσον αφορά τον αριθμό των νεκρών από το τροχαίο. Η Αστυνομία έκανε λόγο για 2 νεκρούς -έναν άνδρα και μία γυναίκα- και κανένα παιδί, ενώ η Πυροσβεστική και οι αυτόπτες μάρτυρες που βρίσκονταν στο σημείο ανέφεραν πως υπήρχαν τρεις νεκροί -μία γυναίκα, ένα παιδί και ένας άνδρας.

Οπως διευκρινίστηκε, από το θανατηφόρο τροχαίο έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, μία γυναίκα και ένας άνδρας -αστυνομικός, ο οποίος πήγαινε στη Δ/νση Αλλοδαπών- ενώ υπάρχουν και τρεις τραυματίες, εκ των οποίων μία γυναίκα είναι πολύ σοβαρά. Εχει ακρωτηριαστεί και αυτή την ώρα βρίσκεται στο χειρουργείο.

Ο αστυνομικός που έχασε τη ζωή του υπηρετούσε στην Τροχαία και είχε αποσπαστεί στο ΥΠΕΚΑ. Στο σημείο της τραγωδίας βρέθηκε επειδή πήγαινε στη Δ/νση Αλλοδαπών για να παρακολουθήσει σεμινάριο για τον ιό Εμπολα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ