Η ζωή από τα 425 μέτρα ύψος -Η εκπληκτική θέα από το σπίτι που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ψηλότερου ουρανοξύστη του κόσμου [εικόνες] - iefimerida.gr

Η ζωή από τα 425 μέτρα ύψος -Η εκπληκτική θέα από το σπίτι που βρίσκεται στον τελευταίο όροφο του ψηλότερου ουρανοξύστη του κόσμου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

όχι μόνο Εκπληκτική, πανοραμική θέα ολόκληρης της Νέας Υόρκης, στο Σέντραλ Παρκ, στο Μανχάταν, στον Ατλαντικό Ωκεανό. Ενα από τα χαρακτηριστικά που κάνουν μοναδικό το διαμέρισμα του τελευταίου ορόφου του υψηλότερου στον κόσμο ουρανοξύστη 432 της Παρκ Αβενιου.

Σχεδιασμένος από τον αρχιτέκτονα Ραφαέλ Βινολί, ο 96 ορόφων ουρανοξύστης διαθέτει 104 διαμερίσματα, τα οποία πωλούνται (ή πουλήθηκαν) σε τιμές από 16,95 εκατ. δολάρια έως 95 εκατ. δολάρια.

Οσοι τυχεροί έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα από τα διαμερίσματα του ουρανοξύστη, και μετακομίσουν σε αυτό από το επόμενο έτος, θα ζήσουν σε ένα διαμέρισμα με ατελείωτη θέα, αλλά και πέρα για πέρα χλιδάτο, αφού όλα διαθέτουν πάτωμα από ξύλο βελανιδιάς ή ιταλικό πολυτελές μάρμαρο, ενώ θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε κοινόχρηστο κελάρι με κρασιά, σπα, αίθουσες μασάζ, στην πισίνα, σε μπιλιάρδα, γυμναστήριο, ένα κοινό πολυτελές σαλόνι, αλλά και στο χλιδάτο εστιατόριο που θα λειτουργεί εντός του κτιρίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νέα Υόρκη διαμέρισμα ουρανοξύστης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ